siłownia dla Pań

czesc dziewczyny czy wam tez brakuje na naszym osiedlu siłowni własnie dla nas?? z nowym sprzetem takim jak bierznie platformy itp. Z tego co wiem jest jedna siłownia koło komisariatu ale wytrzymałam tam moze miesiac. Bo chodzili tam sami Panowie gdzie czułam sie skrepowana. Zreszta tam nie ma takiego sprzetu typowo dla nas tylko ciezarki ciezarki i tak dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: siłownia dla Pań

Mi też brakuje, chodziłam jakis czas do kolaseum w Sopocie ale to za daleko...do Taurusa nie odważyłam się iśc bo dziwnie bym się czuła w towarzystwie SAMYCH panów.
Może ktoś się zlituje i otworzy coś nowego...:)
pozdrawiam

Ja jeżdżę do Akademosa przy AWF-ie . Jest tam sala cardio gdzie można poćwiczyć na biezni, orbiterku, rowerku itp. oraz siłownia z całą maszynerią. Uczęszczają i Panie i Panowie i młodzi i starsi. Może nie jest rewelacyjnie bo jak dla mnie pomieszczenia mogłyby być bardziej przestronne, ale dobre i to....Do naszego Taurusa jakoś nie odważyłam się pójść ....
Pozdrawiam
Ika

no własnie moze ktos w koncu cos wymysli! Bo myslałam ze nasza dzielnice stac na takie cos:) kurcze przeciez tyle jest Pan ktore by kozystały z czegos takiego. Przeciez nie kazdy lubi arobic i rolmasaz:):) a tego jest ful w osowie

przypominam sobie jednak, że kiedyś na ul. Kielnieńskiej była chyba taka siłownia - najwidoczniej się nie sprawdziła bo dosyc szybko ją zamknęli :( a szkoda :(

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...