singielka-jak spędzić sylwestra?

Wiem, że podobne wątki już były, ale chyba chodziło o trochę inny przedział wiekowy. Ja mam 25 lat, w Gdansku mieszkam od niedawna no i brak znajomych daje się we znaki, a przede mną perspektywa jednoosobowej imprezy sylwestrowej ;] Może ktos ma jakiś pomysł? Popozycjom typu "przygarnę Cię w tę noc" od razu mówię "NIE" :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: singielka-jak spędzić sylwestra?

masz chyba 2 wyjscia:

-albo wyjsc gdzies do ludzi...
-albo niezastapione zacisze domowe :)

wow, na to bym nie wpadła ;)

Hej

To moze ja sie tez podlacze do kolezanki. Co prawda mieszkam w Gdansku troszke dluzej, ale ze znajomymi podobna bieda ;) Pozakladali rodziny, kazdy poszedl w swoja strone wiec rowniez zapowiada mi sie jednoosobowe swietowanie, w sumie juz drugi rok z rzedu... wiec skoro jeszcze troszke czasu zostalo moze cos wspolnie wymyslimy :) Na przygarnianiu kogokolwiek mi nie zalezy, nie bawie sie w takie rzeczy, chodzi jedynie o jakies ciekawe i mile spedzenie tej nocy w inteligentnym i interesujacym towarzystwie :)

Jesli wiec wciaz zastanawiasz sie (kieruje to do wszystkich czytajacych te posty) napisz(cie), moze wspolnymi silami cos wymyslimy :)

moj mail: pixel1@autograf.pl

pozdrawiam serdecznie

to ja tez, mieszkalam prze pewien czas ale od stycznia wracam an stale znajomych mala garstak i tez sama na sylwestra ;/

Hej :)

Zatem jesli jestes w podobnej sytuacji co my to sie przylaczaj do nas :) Nie chodzi nam o ilosc, a o jakosc :) Zalezy nam na interesujacym towarzystwie. Z gory przepraszam ze tak podkreslamy wszelkie propozycje typu "przygarne cie" ale chcemy ustrzec sie przed tym czego pelno tutaj na forum. Wszystkich samcow i wszelkie niewyzyte samice - to nie dla was :) my nie szukamy tego typu rozrywki - zalezy nam na ludziach na poziomie :) a cala reszte pozostawiamy w niedomowieniu i jakiejs tam spontanicznosci :) zatem jesli mialabys chec - pisz na maila ktorego podalem powyzej - powoli chyba zbiera sie gromadka samotnikow ;)

Pozdrawiam serdecznie

ps. kto wie moze uda nam sie stworzyc zgrana paczke :)

ja też, ja też...

Mam 32 lata, niewątpliwie jestem kobietą a moje towarzystwo "poszło w ożenki i pampersy". Jednym z moich postanowień na rok 2010 rok, jest poszerzyć grono znajomych i chętnie rozpocznę ten proces już w Sylwestra :)
Może więc, dołączę do tego, szacownego grona?

Zostawiam swój numer gg 4147516
Dajcie znać, jeśli coś dogadacie...

hmm.. sam juz nie wiem, moze jednak sie skusze, bo czasu coraz mniej.. a dobrych znajomych jeszcze mniej ;P Jakie klimaty preferujecie? -> podpis_az@interia.pl jak

hmm czyżby jakaś głębsza przemiana? i ze swoich dwóch poprzednich propozycji na spędzenie tego wieczoru zdecydowałeś się na tę pierwszą ? ;)
Pozdrawiam

sprawa jest otwarta;)

Pozdrawiam.

Hej ...
Chętnie byśmy sie dołączyły - 3 dzieczyny jadące z Wawy wypić szampana na plaży :) - macie już jakieś plany lub chociaż miejsce zbiórki ? Problem w tym, że nocleg będziemy miały w Sopocie i zastanawiam się jak z transportem do łóżka nad ranem.

hej:)
z transportem do Sopotu na pewno nie będzie problemu.
Konkretnych planów jeszcze brak, ale zapraszam sylwester_gda2009@wp.pl

Cześć
Chętnie przyłącze się do Was.Ja też nie mam pomysłu na ten wyjątkowy wieczór.Chciałbym poznać miłych i ciekawych ludzi.Mieszkam w Gdańsku,
mam 36 lat.Wspólnie można coś zorganizować.Jestem miłym i normalnym chłopakiem.Jeśli macie jakieś propozycje to proszę o kontakt.Mój e-mail to tomdet6@wp.pl
Pozdrawiam

czy ktos sie na to pisze?? z checia bym poznala ludzi, ktorzy lubia podobne klimaty i maja zamiar tam pojsc:

http://www.berkano.net.pl/spotkania.php

hej..ja ide na Sylwestra do Soprano :-) mam 35 lat..Mysle ze bede sie tam swietnie bawila. Pozdrawiam

HEJKA A CO W TYM SOPRANO JEST CIEKAWEGO JAKIEŚ TAŃCE, KONCERT MOŻESZ NAPISAĆ JAKIEŚ SZCZEGÓŁY MOŻE BYM SIĘ PRZYŁĄCZYŁA JESTEM W PODOBNYM WIEKU I JAKA CENA I STRÓJ OBOWIĄZUJE BO RÓŻNE TERAZ KLIMATY NA SYLWKA. Z GÓRY DZIĘKI