skandia maraton 2013

http://portal.bikeworld.pl/rower/artykul:a4/10247/Kalendarz+Skandia+Maraton+2013/

no i nie ma już żadnej dużej serii w 3mieście w przyszłym roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skandia maraton 2013

Szkoda, eliminacja z najfajniejszą trasą była.

może dlatego Gdańska nie ma gdyż miała najwięcej przewyższeń :)))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma co Skandia idzie w GORY...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Scandia koledzy i koleżanki idzie tam gdzie więcej kasy im dadzą miasta i a opularność i położenie nie ma znaczenia jak by w Holendrzy zapłacili dostatecznie dużo to byśmy jeździli w Holandii gdzie można zrobić 0 przewyrzszeń albo wyścig xc na płaskim torze poprostu my myślimy o Scandii kategoriami z naszego punktu widzenia a pan Czesław Lang patrzy przez pryzmat finansów i bynajmniej nie mam o to pretensji takie życie :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety racja, ale może te górskie edycje będą ciekawe, by wyjechać z centrum Cieszyna jest przynajmniej jedna górka i szansa na ten sam finisz co na TDP, co prawda w mieście ale nie po asfalcie:p
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadza się, może Cieszyn czy Rabka Zdrój będą ciekawymi edycjami ale koszt startu będąc mieszkańcem 3miasta to niestety spory wydatek i przedsięwzięcie logistyczne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszyn i Rabka zginely z edycji tegorocznej skandi. Moze ktos wie co sie tu dzieje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wielce prawdopodobne, że się lokalizację zmienią.
Pzdr

no własnie ,taka masa górek to nie do przyjecia trasa musi byc przejezdna nawet dla pani geni na wigry:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no chyba że wybierze maly dystans

W kalendarzu na stronie Skandii pojawiła się edycja 25.05 w Krokowej. Ciekawe czy to miejscowość z powiatu puckiego??

http://www.krokowa.pl/index.php?option=com_jevents&task=icalrepeat.detail&evid=212&Itemid=210&year=2013&month=05&day=25&title=skandia-maraton-langteam-2013&uid=eb8492dea02649fda1f27ed4c0d7a3b8

Wygląda na to, że na naszym terenie będzie jeszcze jeden maraton

Prawda całkiem fajnie, będą trzy edycje na pomorzu.
A teraz minus (wcale nie narzekam), mianowicie w terminie 25.05 jest inny maraton
http://rowerover.andgo.com.pl/index.php?strona=175&t=

Mam jeszcze pytanie czy w najbliższe 3 weekendy jest jakiś maraton w odległości maksymalnie 150 km od trójmiasta ?

Mazovia w Toruniu (3 maja) i Bydgoszczy (4 maja).
W prawdzie to nieco dalej niż 150km od Trójmiasta, ale autobahnem można się bujnąć ;)

Pzdr

mtb Kaszebe to nie zawody tylko pomysł jak zbić kasę nie fundując nagród ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

rowerover(kaszebe) to nie maraton tylko rajd rodzinno-turystyczny. Tam celem nie jest czas tylko sam fakt dojechania na metę z pełnym brzuchem pierogów, placków, naleśników czy innego żarła regionalnego...
Trochę nie wiem dlaczego organizator nazywa to maratonem, wprowadza tym w błąd...

Czy znana jest już trasa w Krokowej ?

Kaiser (współpracującym z Langiem) poprosił Eberta o ułożenie fajnej trasy MTB w Krokowej. Znając życie skończy się na tym, że przyjedzie dyrektor Piasecki i dzień przed imprezą, wywali ich robotę do kibla i puści wyścig po asfalcie wokół jeziora Żarnowieckiego. Tak więc w temacie Skandii, nigdy nie wolno zadawać pytań wcześniej niż w dniu startu, czy ktoś zna trasę maratonu. A niestety wiem co mówię.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fotki z Warszawy - Skandia 27.04.2013 r.
https://plus.google.com/photos/102349837821846037834/albums/5871567679948983313?banner=pwa

Słuchajcie o co chodzi (bo nie mogę znaleźć) z tymi różnicami w trasach - no jedna z tras od 50 do 80 km? Jak to liczą - mogę przejechać 50 albo 80?

noclegi na Skandia Maraton Lang Team w Krokowej
zapraszam :)
http://iza.nocowanie.pl/oferta,137077.html

jest już pierwsza wersja trasy maratonu w Krokowej...czy do pakietów startowych będą dawać ręcznik i olejek do opalania? Ta trasa to kpina z zawodów mtb.

dobrze powiedzianie - pierwsza wersja ;-)

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...