skarpetki 0-3 MC

skarpetki 0-3 MC
ODDAM NOWE 7 PAR SKARPETEK DLA DZIEWCZYNKI 0-3 MC ,KONTAKT TYLKO TELEFONICZNY NIE ODP NA SMSY I KOMENTARZE MILE WIDZIANE COS DLA DZIECKA ROCZNEGO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

prosze o zastanowienie sie nad roznica oddam a zamienie

Jesli cos oddajesz to nie upominaj sie o cos dla swojego dziecka bo to nie ładnie tak ,lepiej byloby umiescic to ogloszennie w "zamienie"!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

po co wy sie czepiacie , nienormalni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sępy

za darmo to wszystko wezmą !!!! a jak coś dla dziecka to nie!! ciężko isc i kupić chociaż jakiś deserek gerbera albo coś w podobie!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

pomyslcie

moze niektorych nie stac nawet na deserek dlatego szukaja okazji w ogloszeniach oddam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie stac ich

na deserek ale zeby pozniej spzredawac biorac za darmo to stac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

bez przesady

stac ich na internet to i bedzie stac na cos dla dziecka za 5zl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja naprzyklad szukam rzeczy dla dziecka mojej zmajomen, ktora niestety nie ma internetu i nie ma tez na rzeczy dla dzidziusia. Wiec to ze ma sie internet to wcale nie znaczy ze ma sie pieniadze bo czasami korzyta sie z dobrej woli i serca kogos kto pomoze poszukać ogloszenie.
A to ze jest to dzial oddam to powinno sie oddawac, sa przeciez tez inne dzialy takie jak zamienie. kiedys to normalnie ludzie oddawali bez niczego, dzis trzeba dac cos w zamian,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

zawsze wypada dac cos w zamian ,chociaz lizaka za 25 groszy!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

sępy

nie wiem ile mogły by kosztować takie skarpetki ale jak ktoś by kupił coś małego skromnego dla dziecka to napewno by na tym nie stracił
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sępy

a ta pani ,,szczera "jak czytać nie potrafi to do szkoły a nie przed komputerem i tylko czeka jak sie coś dostanie potem sprzeda i już jest na papierosa albo winko

wydaje mi sie jak kogoś niestać nawet na cos słodkiego dla dziecka to skąd ma na internet i na kompa??

Czytac i iterpretowac słowa potrafie " mile widziane" ! I nie naleze do tych sępów co oddaja za "mile widziane " . A to ze ktos szuka przez internet takich okazji to nie znaczy ze dla siebie tylko faktycznie dla potrzebujacej osoby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...