Re: sklep Mytnik
nie tylko ja z nim miałem problemy, cieszy się bardzo kiepską opinią, o mały włos bym przez niego nie pojechał na zawody miał aż 3 tyg czasu by obręcze zmienić, ale jak zamawiał to rozwalił koła i nie spojrzał zę są za duże, (ślepota) ale to jeszcze nic, odpowietrzał hamulce nie spuszczając płynu tylko zalał jakimś innym syfem gdzie weszła reakcja chemiczna, trudno do udowodnienia, koszt 250 zł musiałem zabulić, i trzecie sprawa, nie umie centrować kół, jak przyjechałem do domu to się załamałem, zamiast polepszyć to pogorszył sprawę, chyba z pół cm się gibało, normalnie masakra, trzeba być uzdolniony :-)
tak nie robi uczciwy fachowiec, i jeszcze miał pretensje że z reklamacją się przyjeżdża, brak słów tylko.
moze teraz się zmieniło tego nie wiem i nie wnikam bo to było 2 lata temu ale mimo wszystko uraz został i każdemu odradzam ten serwis, znajomi również mieli z nim przeboje, gdybym był przypadkiem to bym zrozumiał, błąd rzecz ludzka, ale jak dowiedziałem się jeszcze o paru innych przypadkach to zrozumiałem ze źle wybrałem i trzeba szukać kogoś innego
0
1