sklep z ciuchami

uważam że sklep odzieżowy przy ul. Fryderyka Chopina 14, Pruszcz Gdański,jest najgorszym tego typu sklepem w okolicy.opryskliwa obsługa wciskająca towar który jest najniższej jakości prosto z Chin.byłam źle obsłużona wręcz prubowano mnie oszukać.nie dają gwarancji .nie polecam tego sklepu i omijam go z daleka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam się z irką .mam również złe doświadczenia z tym sklepem.dawno tam już nie kupuję i wszystkim odradzam ponieważ towar z tego sklepu to wiocha.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie stare prukwy d***upy zawracacie obsłudze na tyle dobitnie, że obsłużyły was tak, że więcej się tam nie pojawicie. W portweliku 20zł a wymagania na towar z 1gatunku najlepiej firmowych marek i z pierwszych stron gazet. Zapraszam do mnie do sklepu, ale ostrzegam, że z buta na dzień dobry potraktuję jak damulki nie będziecie wiedziały jak się zachowywać. U mnie to ja jestem PAN a nie klient.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...