skradziono rower SREBRNY UNIBIKE

Temat dostępny też na forum: Rowery Wrzeszcz Górny
Dnia 22 czerwca (środa ) 2011r o godzinie 13:32 z pod wydziału chemii UG przy ul. Sobieskiego został skradziny ROWER UNIBIKE VOYAGER, DAMKA KOLORU SREBRNEGO Z DOCZEPIANYM CZARNYM KOSZYKIEM ORAZ SREBRNYM UCHWYTEM NA BIDON.
Jeżeli ktoś posiada jakiekolwiek informacje proszę o kontakt pod numerem GG : 10015059

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet-sportowy/rower-ktokolwiek-widzial-ktokolwiek-wie-ogl3890113.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: skradziono rower SREBRNY UNIBIKE

Jaki numer ramy? Przecież nikt normalny nie będzie zatrzymywał każdego rowerzysty jadącego na podobnym rowerze.

a będziesz zatrzymywał, odwracał rower do góry kołami i sprawdzał numer ramy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak będzie stał przy sklepie to z chęcią sprawdzę nr ramy a tak po samym wyglądzie nikt nie będzie nikogo zatrzymywał. Jak właściciel nie ma nr ramy to roweru nie odzyska nawet gdyby rower ukradł sąsiad.

współczuję Ci dziewcze drogie ale juz możesz rozgladać się za"nowym"rowerem.Drugiego nie kupuj za 1500 pln a zwykłego stalowca,byle jechał i nikt się nie połakomi na takiego.Powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolego bzdury wypisujesz.
Mi ukradli właśnie tani stalowy rower.

chyba jacyś desperaci ukradli stalowy tani rower,jednak ryzyko kradzieży jest jak 100:1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...