Byłem tam pierwszy i i ostatni raz. znajomi polecili mi hamburgera. Wiem że sezon i musiałem na stolik czekać przy wejściu stała pani "ustawiłem" się w kolejce i czekałem na wolne miejsce, przyszli znajomi tej pani i usiedli przede mną, inny stolik szybko został zajęty przez przechodzących ludzi (a pani nic). po 20 min czekania usiadłem jednak wewnątrz, teraz mogłem zamówić tego hamburgera... po 40 minutach dostałem i był dobry nie wybitny jak twierdził kolega ale na pewno smaczny i świeży ... Niestety całość troszeczkę popsuły zimne frytki, a córka (7lat) miała tak niesmacznego nuggetsa że kończyłem ja. Dziecko jak dziecko zawsze ma problem i chciało ketchup- kelnerce przyniesienie ketchupu zajęło 15min !!! ja skończyłem już dawno hamburgera (którego dostałem 5-10 przed dzieckiem, bo koleżanka zabrała do innego stolika?!) więc kiedy młoda dostała ketchup to jej frytki też były już zimne. Dobrze że znajomi na piwie poprzestali bo byłby wstyd- podsumowując bardzo negatywnie odebrałem panią przy wejściu (chyba córka właściciela) jedzenie generalnie ok poza nuggetsami i obsługą. historia ze stolika obok. ludzie poprosili o rozłączenie stolików to się nie dało a 10 min później już tak?