skup elektrośmieci - gdzie w Gdańsku?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
czy ktoś się orientuje czy są jeszcze w gdańsku miejsca gdzie płacą za przywiezione elektorośmieci (monitory, tv, drukarki itp.)?

w sumie bardziej zależy mi tym aby ktoś odebrał je ode mnie z domu, wiec ewentualnie czy ktoś zna może firmę która takowy sprzęt za darmo z domu odbierze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: skup elektrośmieci - gdzie w Gdańsku?

Jeśli się nie mylę to chyba firma PANTA co jakiś czas organizuje objazdowe zbiórki elektrośmieci . Ewentualnie samemu można się do nich pofatygować . Firma mieści się w Brzeźnie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skup elektrośmieci - gdzie w Gdańsku?

Panta bezpłatnie odbiera z domu/firmy zużyte sprzęty elektroniczne i elektryczne, wnosi się jedynie opłatę potwierdzającą przekazanie sprzetu do zakładu recyklingu przez osobę prawną 1,08zł. Dane kontaktowe http://www.panta.gda.pl tel. 58 340 03 40, są w Brzeźnie na Uczniowskiej 52.

Jest jeszcze jedna firma w Gdańsku na Żabiance tylko nie znam adresu ani nazwy. Kiedyś zawoziłam im stary TV, opłaty nie brali żadnej. Nie wiem czy sami odbierają sprzęty z domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaki jest koszt budowy domu? (128 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Przeprowadzka (14 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...