skuter

Witam,

Przymierzam siedo kupna skutera bo nie mam prawka, a wiec 50 cm/3. Pisze tutaj bo jest to najblizej zblizone forum do skuterów. Moze są tuta własciciele/pasjonaci skuterów. Chce kupic skuter ale jestem laikiem, nawet nigdy nie jezdziłem:( Czy mozecie mi poradzic co kupic, moze ktos chciałby sprzedac. Cena którą mógłbym zapłacic to 2 tys. , ewentualnie max 3 tys. jesli to byłaby okazja. Czy moze uwazacie ze lepiej nowy? Ale mi sie wydaje ze na poczatek co uzywanego.

Problem moze tez byc z przechowywaniem, bo mieszkam w bloku ale myslałem aby go parkować na parkingu strzezonym a w zime albo na balkon albo na parkingu jest takie zadaszone miejsce i tam trzymac przykrytym jaką płachtą.

Co sądzicie? bede bardzo wdzieczny za jakies uwagi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skuter

a gdzie dokładnie chcesz go trzymać ? ;]

eeee... lepiej kup CBR1000RR a nie jakiegos skutera.......

za 3k kupisz nowe ES'y :)

A jak dołożysz jeszcze 2 stówy to fajnego nowego białego FOX'A :D

za 3 zł możesz kupić paczke miśków harribo, co za tym idzie za 3,2 koła ( w cenie foxa ) kupisz 1200 paczek miśków. Licząc że w jednej paczce jest około 70 sztuk żelowych stworków, to za 3200 zł możesz mieć 1200 paczuszek, po 70 miśków masz 84000 żelowych kolorowych miśkow harribo !
dalej wolisz skuter ?

no to teraz jeszcze raz, powoli - 1200 razy 3 to ile jest?

ES'y to największa poracha jaką widział świat, taki szmelc, że mała bania :D

Ani aerodynamiczne, ani specjalnie lekkie, ani jakieś super sztywne, niezła kiszka.

Witam.

Pasjonatów skuterów znajdzesz np. na www.skutery3miasto.pl - na pewno pomogą :) , www.skutery.net...

pozdrawiam.
Szym

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...