słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

"To mówię ja, której książką niespecjalnie się podobała,"
Ha ha :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale Jagna w tej ekranizacji jest naprawdę piękna! Antek zresztą też niczego sobie XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym wolał na Baby, ale doskonale Cię rozumiem ;]

Słuchajcie, idźcie koniecznie do kina na Chłopów! Oszałamiająco piękny film, przepełniony emocjami - miłością, namiętnością, zazdrością, nienawiścią, z cudowną muzyką! To mówię ja, której książką niespecjalnie się podobała, chyba będę musiała do nie wrócić!

Noś nad kostką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgubiłam zegarek, nie wiem kiedy, nie wiem jak i gdzie XD Wiedziałam, że mam chude nadgarstki, ale nie przypuszczałam, że aż tak XD
I wiem już też, co dostanę na urodziny XD

Człowiek wraca sobie z wakacji i myśli, że sobie odpocznie od upałów, a tu taka niespodzianka, słoneczko przygrzewa mocno XD
Wyjazdy są fajne, ale w domu najlepiej! Chociaż kotka miała focha, nie powiem XD

Sinead O'Connor...1966-2023

http://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk

Skończyłam oglądać ostatni sezon oryginalnego Star Treka...jak żyć? XD

Afera na osiedlu, sąsiadce z bloku naprzeciwko wybuchło coś na balkonie, przyjechało pięć wozów strażackich, policja oraz karetka. Obstawiam, że to stare weki XD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyjazdy są fajne, ale tachanie walizki na trzecie piętro, po powrocie, już nie XD I dodam jeszcze, że nigdy nie miałam tak beznadziejnie nieporęcznej walizki, z za krótką rączką i dziwnie rozjeżdżającymi się kółkami, przez co dziwnie się gibała XD Trasa z dworca do domu to była prawdziwa droga przez mękę XD Miałam ochotę rzucić ją w diabły, ale co bym zrobiła z rzeczami XD

Taka piękna pogoda, a ja tak pięknie przeziębiona;) Taki początek wakacji;)

Obejrzałam wczoraj mecz. I to był błąd. Lepiej bym zrobiła gdybym posłuchała swojej intuicji i poczytała książkę ;)

Pozdrowienia z kosmosu! No, prawie;)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Intrygująca koncepcja ;) Jakieś inne pomysły? ;)

To platforma startowa kosmitów z epoki sumeryjskiej.
W Archiwum X widziałem podobną.

Ciekawe konstrukcje można zobaczyć na plaży ;) Nie mam bladego pojęcia, co to może być, ale obstawiam coś wojennego. Może jacyś eksperci się wypowiedzą ;)
image

Wypatrzyłam z balkonu bez, nie pytajcie mnie, dlaczego dopiero teraz, skoro mieszkam już w tym miejscu ponad 10 lat;) Zrobiłam sobie spacerek i parę zdjęć, nie mogłam niestety sobie zerwać, bo jedyny krzak, który miał jeszcze piękne kwiaty, był za płotemXD Takie moje szczęścieXD
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszę się, że komuś podobają się moje historyjki i obserwacje ;) Będę je dawkować z umiarem, aby was nie zanudzić XD

Wydaje się, że jako prawdziwa dama nie potrafiłabyś na przykład zrobić żadnego świństwa innej osobie. Jesteś ponad tym.

Inne tematy z forum

Gdzie oddać ubrania? (3 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście oddam ubrania, nowe, męskie po zamknięciu sklepu?

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...