słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak sobie myślę, że teraz ta piosenka mogłaby mieć tytuł Night texts ;) Dobrej nocy!
http://www.youtube.com/watch?v=gh9-P1FuB7c
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poniżej jedyna i niepowtarzalna okazja, żeby zobaczyć moją kotkę, zdjęcie z dzisiaj XD Niektórzy nie wierzą, że w ogóle mam kota bo jeszcze nigdy jej nie widzieli XD Cóż zrobić, taki ma charakter. Nie lubi obcych XD
https://naforum.zapodaj.net/5a70bb812f51.jpg.html
Z tyłu widać też nieśmiało rozkwitające begonie, przetrwały już u mnie cały tydzień XD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze, że koniec roku blisko, bo bolą mnie plecy, trochę bark i stopa, od pięciu tygodni XD Chyba w wakacje trzeba będzie się zapisać na jakieś masaże XD

Świadectwa sprawdzone i wydrukowane, arkusze również wydrukowane i opieczętowane, największy stres za mną XD Zostało mi jeszcze trochę dokumentacji, ale nie takiej wymagającej, więc powiedzmy, że mogę zacząć weekend na dobre XD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmmm, jak na film o dinozaurach strasznie dużo w nim szarańczy XD Do oryginału duuuuużo brakuje XD Ale co tam dinozaury, co tam szarańcza, kiedy można zjeść takie pyszności!
https://naforum.zapodaj.net/1af89c240dbb.jpg.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idę dzisiaj do kina przekonać się, czy Jurrasic World: Dominion jest faktycznie tak złe jak piszą XD Top Gun z pewnością nie przebije, nie wiem, czy jakiemuś filmowi w tym roku to się uda XD
A jutro będę drukować świadectwa, trzymajcie kciuki, żeby się udało XD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uprzejmie donoszę, że nie chodzę li i jedynie do kina, dzisiaj byłam na spektaklu. Niespodziewany powrót, taki był tytuł sztuki, a w rolach głównych Daniel Olbrychski i Tomasz Karolak. Bardzo mi się podobało, taki gorzko-słodki obraz spotkania ojca z synem. Daniel Olbrychski świetny, głos miał mocny i donośny, jak Andrzej Kmicic w Potopie :) Zresztą oboje bardzo dobrze zagrali, Karolaka Tomasza jakoś specjalnie nie lubię, ale zawsze miło zobaczyć na żywo. Jeszcze chciałabym kiedyś zobaczyć Janusza Gajosa...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Link nie wszedł XD
https://naforum.zapodaj.net/caa480d6cf52.jpg.html

Byłam dziś rano z mamą na rynku, kupić kwiaty na balkon. Zupełnie nie mam ręki do kwiatów, choć storczyk pięknie mi kwitnie, ale balkon trzeba jakoś na lato przygotować XD Kupiłam begonie i goździki oraz kwiat, który nazywa się nachyłek. Przyznaję, że pierwszy raz usłyszałam tę nazwę dzisiaj. Wygląda tak :

Mam nadzieję, że się utrzyma XD

Odeszła Julee Cruise...
http://www.youtube.com/watch?v=EIUeZ4OqLXU

Bardzo proszę i nie ma za co XD Może wybiorę się jeszcze raz, kto wie XD Nie mam z kim podyskutować, bo koleżanki akurat nie są fankami a brat daleko. Mama zawsze wspomina , że kiedy w tv leciał Top Gun to był jedyny czas, kiedy się nie kłóciliśmy XD Takie czasy.

U la la :) To chyba i ja wybiorę się do kina.
Sama pozytywna energia.
Dziękujemy

http://www.youtube.com/watch?v=siwpn14IE7E

cięcie : cd. Cudownie było też usłyszeć Danger Zone i Top Gun Anthem w kinie

Bez został wycięty w pień i wyschło moje najbliższe źródło tego kwiatu. Budują nową drogę i piękne bzy padły jej ofiarą, niestety.
Z miłych wiadomości - obejrzałam długo wyczekiwany Top Gun: Maverick i do tej pory trwam w zachwycie! Wspaniałe, epickie kino, cudownie sfilmowane, ujęcia lotnicze zapierają dech w piersiach! Dużo odniesień do pierwszego Top Gun, co mi się osobiście bardzo podobało

Z ogrodu bym nie zerwała. Chyba, że znałabym ogrodnika XD Na osiedlu, gdzie mieszkają moi rodzice, jest sporo bzu, ale rośnie pod oknami i jakoś tak głupio byłoby mi ludziom zrywać bez pod ich nosem XD

Z czyjegoś ogrodu lepiej nie zrywać, bo można mieć problemy. Przystanek chyba ujdzie Ci na sucho ;) A recenzję filmu też chętnie przeczytam :)

Nie wiem, czy czekacie, ale coś pewnie skrobnę ;) Czuję w kościach, że będę zachwycona!
Wczoraj byłam na maturze z historii sztuki, gdybym pisała książki te trzy godziny siedzenia w komisji nadałyby się idealnie na wymyślenie fabuły XD A po komisji poszłam na przystanek autobusowy, który jest niedaleko mnie, bo rośnie tam piękny bez, i trochę sobie urwałam XD Mam nadzieję, że nie będą mnie ścigać XD

Uhm. Ale fajnie. Czekamy na recenzję.

Bilet na Mavericka zakupiony! Muszę sobie zrobić seans powtórkowy Top Gun, żeby się wprowadzić w nastrój XD

Inne tematy z forum

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (5 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...