słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj tak. Byle do 26-tego maja. Maverick ląduje w Gdańsku.
http://youtu.be/bDTcRmiGSIk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Take my breath away nie przebije, moim zdaniem, ale podoba mi się. Czekam z ustęsknieniem na premierę, bo nic tak mi się nie podoba na dużym ekranie jak myśliwce wojskowe i ich piloci XD

Kilka małych liter trzeba zamienić na wielkie i zadziała ;) Wokalnie też mi się podoba, ale poza tym zdecydowanie zbyt spokojnie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmmm, wrzuciłam link, ale znowu nie działa. Chętni sobie znajdą XD

http://www.youtube.com/watch?v=2xji5tRVxTI teraz słucham przed seansem Mavericka

Nie może być XD A teraz? ;) http://www.youtube.com/watch?v=O2ciakvtorc

jutiub napisał komentarz dla Ciebie: Ten film nie jest już dostępny ;]

I piosenka, bo oczywiście post ucięty ;) http://www.youtube.com/watch?v=O2ciakvtorc

Lepsza majówka we wrześniu niż żadna XD
Pojawiła się piosenka zwiastująca Top Gun: Maverick, nie jestem wielką fanką Lady Gagi, ale podoba mi się :) Top Gun uwielbiam i nie mogę doczekać się premiery filmu

A ja jeszcze jestem przed majówką ;) W najgorszym wypadku będzie we wrześniu :D

Ja wolne dni spędziłam na rowerze,ogółem przeszło 100 km,buduję kondycję bo mam zamiar duuużo jeździć:-D

Kubków mam sporo ;)
Jak majówka? Ja byłam na spacerze w lesie, było pięknie, cicho i spokojnie. Byłam również w Gdyni, pięknie też, ale zdecydowanie już nie cicho XD Straszne tłumy, chyba odwykłam od ludzi przez pandemię i okropnie mnie denerwowali XD I przeszkadzali w robieniu zdjęć XD

No trudno.
Przy okazji zakupu lodu w Żabce, zajumaj im trochę kubków papierowych do kawy ;]

>A kostkarkę do lodu masz?
Nie mam. Sprawdziłam sobie z ciekawości, ile kosztuje i raczej nie będę mieć XD
Tylko nie wszyscy naraz na tę kawę, bo nie mam tylu filiżanek XD I ekspresu jeszcze też nie XD

No to czekamy na ekpres i robimy nalot na kuchnię Vi.Zbieram chętnych

A kostkarkę do lodu masz?

Uprzejmie donoszę, że kuchnia działa mniej więcej od 10 dni XD Mogłabym napisać, że od tego czasu namiętnie gotuję, ale nie byłaby to do końca prawda XD Udało mi się jednak wypróbować dostępne urządzenia, choć wieli funkcji jeszcze nie opanowałam XD Dobrze, że są instrukcje XD Jak do sprzętów dołączy ekspres to zapraszam na kawę XD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałam dzisiaj udać się w plener, poszukać oznak wiosny i uwiecznić je aparatem, ale nic z tego XD Po pierwsze, jest kosmicznie zimno, jak na kwiecień, rzecz jasna, po drugie, wiosny nie ma, przynajmniej w mojej okolicy XD Las szaro bury, kwiatów nie ma, pączków też jak na lekarstwo. Smuteczek.

Jak zwykle potrafisz pocieszyć XD

To światła pociągu ;]

Elektryk był, praca wykonana, lodówka w końcu stoi na swoim miejscu, zadzwoniłam do stolarza, czekam na termin montażu mebli XD Powoli widzę światełko w tunelu XD

Inne tematy z forum

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

Sauna dla mężczyzn (34 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...