słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Remont w toku, kotka żyje, ale co to za życie w kurzu i pyle XD A w dodatku sąsiedzi listy miłosne piszą, żeby przełożyć wiercenie na 12 w południe, bo po południu śpią XD Jak bym tak chciała brać wszystko pod uwagę to remontu nigdy nie mogłabym zrobić. Tylko spokój może nas uratować :) A w dodatku dzisiaj moja uczennica, która mieszka obok mnie, powiedziała, że się przestraszyła bo u mnie było tak głośno a ona była sama w domu XD Ciekawe, ze jeszcze mnie czeka XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziś Międzynarodowy Dzień Mężczyzny, zatem wszystkiego najlepszego, Panowie! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=cbqSKLSV7Zg&t=10s
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za polecenie, wszystkie środki czystości się przydadzą XD Na razie krojenie odpada, bo w kuchni nie ma nic. Tylko taboret XD

Płytki to nie problem domyć. Gorzej z fugami. Ale...mały pędzelek do łapki, Delfin i jechane po fugach. Spokój na lata!

Kafle zawsze można wytrzeć. Uważać to trzeba na palce. Ciężko się skupić na krojeniu warzyw, za to łatwo odpłynąć myślami ;)

Z moimi zdolnościami wszystko jest możliwe XD Postaram się jednak uważać. Bardzo XD

... dopóki nie zaczniesz gotować ;]

>Spróbuj wymazać jej tym łapkę, powinna zlizać.
Też o tym pomyślałam, chcąc nie chcąc będzie musiała zjeść ;) Ja mam KalmAid, i chyba jej nie smakuje XD Ale, przeżyła dzisiejszą rozbiórkę kuchni więc damy radę! Mieszkanie mi się w magazyn zamieniło, wygląda wszystko okropnie, ale pocieszam się tym, że niedługo wszystko będzie piękne, nowe i pachnące XD

Spróbuj wymazać jej tym łapkę, powinna zlizać. Można też zmienić lek, fajnie działa kalmvet, zwierzaki same go zlizują z palca, podoba im się jego smak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie tabletka, jeno mus. O smaku ryby, ale ona nie lubi specjalnie ryb XD Dostałam strzykawkę, ale to wiele nie pomogło XD
Z czopkami to bym chyba przegrała XD

@VI:
Trza było poprosić o lek w czopkach ;]

Moja mama kiedyś podawała kotce tabletki i po prostu wciskała je w jedzenie. W największy i najładniejszy kawałek, odpowiednio wyeksponowany w misce ;) Działało :D

https://napaluchu.waw.pl/jak-podac-kotu-tabletke/

Znacie jakieś sprawdzone sposoby na podawanie kotu lekarstwa? Byłam z moją Lizzie u weterynarza, ponieważ od jutra będzie u mnie głośno a ona bardzo nie lubi hałasu i obcych ludzi, prawie tak samo jak ja, z tym że ja się nie chowam pod łóżko XD Dostałam lek uspokajający i spróbowałam jej go dziś podać, ale było bardzo ciężko, oględnie mówiąc XD Umie walczyć, ta moja kotka XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na insta to ja pokazuję krajobrazy XD Lub też ewentualnie książki. A kafelki jednak nie są różowe XD

Bez sensu. Zaraz tę swoją ładną nową kuchnię z różowymi kafelkami ufajdasz.
Zostaw ją w stanie dziewiczym, do pokazywania na fejsie czy innym insta ;]

P.S. Kafelki kupione, piękny i gibki czarny kran też ;) Jak już kuchnia będzie wyremontowana pozostanie mi już tylko nauczyć się gotować XD

Jeśli ktoś ma ochotę odreagować bądź wyżyć się to zapraszam do mojej kuchni, w poniedziałek rozbiórka XD

Żeby nie było, ze tylko siedzę i oglądam Rambo, byłam dzisiaj z mamą oglądać kafelki, ale w naszym małym Wejherowie wybór mały, kafelki najczęściej w szarościach i beżach, a ja potrzebuję w kolorze bladego różu. To oznacza, że będę musiała jechać dalej. Bardzo nie lubię tego zamieszania. chodzenia, jeżdżenia, wybierania, choć wiem, że chodzi o moją przyszłą kuchnię XD Muszę też wybrać nowe oświetlenie, ale akurat lampy mi się podobały, więc z tym nie będzie problemu, ale może pan elektryk ma jakieś podpowiedzi? ;)

Mimo szalejącej wichury prądu nie odcięło i mogłam obejrzeć Rambo 2. Dużo się działo, krwawo było i nawet przez minutę romansowo XD Zostały mi jeszcze trzy części, jeśli dobrze liczę XD Ciekawam, cóż tam jeszcze scenarzyści wymyślili ;)

Inne tematy z forum

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...