słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właśnie obejrzałam Rambo. Pierwsza krew. Dobry! Chyba pójdę za ciosem i jutro nadrobię część drugą ;) Nastawiam się bojowo, bo niedługo czeka mnie remont kuchni i może być niezłe pole walki XD
http://www.youtube.com/watch?v=8DD0mzPhVSU
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I pierwszy tydzień ferii na boku XD Tak długo czekałam, a tak szybko mijają...ale przynajmniej spokojnie mogę sobie oglądać łyżwiarstwo figurowe na olimpiadzie, jutro już ostatni finał - pary sportowe. Na szczęście już nie w nocy , tylko od 12 w południe. Szykuje się piękne popołudnie :) I nutka na dobry wieczór...
http://www.youtube.com/watch?v=mtf7hC17IBM

Happy Birthday, Axl Rose! http://www.youtube.com/watch?v=dpmAY059TTY

W Internecie piszą, że zniknęła plaża w Orłowie! Muszę to sprawdzić w ferie. Ale z plażą czy bez plaży, Orłowo jest piękne

Jedna z moich ulubionych piosenek Kaliny Jędrusik http://www.youtube.com/watch?v=n5QOj7lsb2o

Ch*lery zaraz dostanę z tym cięciem postów!!!

Wspomnienie w rocznicę urodzin...Kalina Jędrusik i jedna z moich ulubionych piosenek w jej wykonaniu

Słyszałam o tej serii, ale, kruca bomba, mało casu XD Zwłaszcza że w tym roku chcę przeczytać zaległe klasyki a jak wiadomo to raczej grubaski :) Na przykład Emancypantki Prusa, które patrzą na mnie z wyrzutem już któryś kolejny rok...Liczę że się odkuję w ferie XD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczytałem się w Ćwirleja, Vi. Lecę sztuka po sztuce i wielce mi się podoba. Dobra narracja. W tle bliższym lub dalszym PRL i przemiany ustrojowe. Po mojemu warto.

Pogoda jest doskonała na czytanie powieści grozy, którą zaczęłam wczoraj. To potępiencze wycie za oknem nadaje lekturze odpowiednią atmosferę XD

Zobaczymy ;) Ja nie mogę zasnąć jak jestem wyspana, a to się nie zdarza zbyt często :D

P.S. Właśnie dostałam alert na komórkę. Będzie się działo XD

Ja to nie mogłam zasnąć, zobaczymy jak będzie dzisiaj. Dobrze, że nie muszę jutro się zrywać skoro świt...

No u mnie też gwiżdże i czuję zimny powiew od okien, ale prognoza mówi, że będzie jeszcze gorzej. Jak były te wichury, to się budziłam po kilka razy w nocy. Na szczęście szybko zasypiałam.

Na szczęście jutro piątek, będzie można odsapnąć ;) Chociaż na poniedziałek trzeba przygotować dokumentację klasyfikacji...
U mnie strasznie wieje, w tym miesiącu jakiś szczególny urodzaj na wichury XD

Rady są raczej nudne, więc faktycznie plus :) A ja dziś już nie wiem jak się nazywam po 10 godzinach pracy w amoku. Ale jest szansa, że jutro wyjdę o normalnej porze.
Dziś to jest wiaterek ;) W sobotę chyba będzie wiało jeszcze mocniej.

Co mi się podoba w nauczaniu online, to rady prowadzone zdalnie. Szybko, sprawnie i bez zbędnego gadania ;)
A pogoda znowu szaleje, oszaleję z tym wiatrem...
http://www.youtube.com/watch?v=SjUSk6tpvuw ale w piosence lubię ;)

Dzisiaj pięć lekcji, w tym dwie online, które nie odbyły się. Internet nie wytrzymał XD A co będzie jutro, kiedy starsze klasy przejdą na zdalne? Wszystko padnie.

Póki co uprosiłam odroczenie wyroku do końca tygodnia, bo mam papierkową robotę do skończenia. A potem trzeba będzie jakoś przeżyć ;)

Ale przynajmniej jesteś w jednym miejscu, a nie trochę zdalnie, trochę stacjonarnie. Mając na uwadze szkolny internet słabo to widzę XD

Inne tematy z forum

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (5 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...