śmietnik na ulicy Skarpowej

witam. Czy ktoś się może orientuje o co chodzi z tym wielkim śmietniskiem, które znajduje się w dolnej części ulicy Skarpowej po prawej stronie?Jestem nowym mieszkańcem i trochę mnie dziwi, iż coś takiego może normalnie istnieć. Czy jest to teren prywatny dlatego nikt się tym nie zajmie (chodzi mi o służby miejskie)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: śmietnik na ulicy Skarpowej

zgadza sie,jest to teren prywatny,wlasciciel podobno nie zyje

miasto nie może z tym nic zrobić? a może nikt nie próbował zgłaszać...

Witam !
Czy możesz mi napisać coś więcej na temat ul. Skarpowej w Gdańsku?
Pytam dlatego, że chcę kupić mieszkanie w tym właśnie rejonie i chciałabym wiedzieć, czy jest to spokojna dzielnica ?
Co do komunikacji, to chyba nie jest źle, chodzi mi o dojazd do GUM.
A tak w ogóle, to będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje bez owijania w bawełnę. Nie chcę kupować "kota w worku".

A przy okazji, mozeTwój sasiad chce sprzedac niewielkie mieszkanie dla singla?
Z góry dziekuje za informacje.

witam,

Mieszkamy tu od 2 miesięcy i jesteśmy zadowoleni (górna część ulicy skarpowej). Jeśli chodzi o komunikację to jeździ dużo autobusów w kierunku centrum (5-7 minut). Nie ma tutaj korków (dojazd do Wrzeszcza bardzo szybki- samochodem).Gorzej niestety wypada parkowanie, gdyż jest sporo samochodów, a mało miejsca. Jeśli chodzi o mieszkańców to z tego co widać to różnie (myśmy dokładnie sprawdzili naszą kamienicę, żeby nie mieszkać z suterenami:). Dodatkowym atutem tych kamienic są ogródki z drugiej strony budynków. Ogólnie jak na wsi, a jednak bardzo blisko centrum i dobra komunikacja.

Dzięki za info. Ja oglądałam mieszkanie w bloku , a nie w kamienicy. Co do sąsiadów, to nie mam kogo zapytać, bo zwyczajnie nikogo tam nie znam. Ale jeszcze raz wielkie dzięki.
Proszę daj znać, jeżeli ktoś będzie miał mieszkanie w tamtym rejonie na sprzedaż. Niewielkie,bez piecyków i bojlerów. Pozdrawiam.
Anna

Inne tematy z forum

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...