sołtys to kawał ku..z

snieg- wszedzie go pełno chodniki zasypane na spacer z malutkim dzieckiem w wozku nie mozna wyjsc no chyba ze sie bedzie spacerowac po ulicy ale u soltysa codziennie rano odśnieżarka odsnieza mu podwórko i tak samo droga z garażu ksiedza do głównej odśnieżona przez ta sama odśnieżarke .BRAWO........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: sołtys to kawał ku..z

Nie mam przekonania, że to sołtys odpowiada za odśnieżanie. Mam wrażenie, że raczej były radny Mirosław Żeromski, który podobno od lata prezesuje utworzonej przez UG spółce komunalnej. Ciekawe, czy ul. Księżycowa, przy której mieszka jest lepiej odśnieżana?:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sołtys z pewnoscią njie odpowiada za odsnieżanie, przy niektorych posesjach oraz na ich powierzchni dobre odsnieżenie załatwiono sobie prywatnie, wynajmując lokalnego człowieka z koparką (sam tak zrobiłem, bo gmina zapewnia tylko przejazd pługiem śrdkiem drogi). Warto najpierw sprawdzić, czy soltys tez tak nie zrobił, a nie od razu wyzywać od ku...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie Ty w zime z malutkim dzieckiem w wózku chcesz wychodzić he
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (97 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Nowa szkoła w Baninie (9 odpowiedzi)

Rodzice dzieci z AB zakładają nową, własną szkołę, na obecnym etapie szukają kadry, poszukiwani...

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...