spacerowa

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta
CO to ma być???? dlaczego jechałem 50 minut do oliwy??? Dlaczego światła przy zoo działają źle? kto za to odpowiada? Kto wydał zgodę na zmianę działania świateł? nie ma winnych, a kto cierpi? wszyscy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: spacerowa

Tak,zgadzam sie z tym,korki teraz sa nawet jak nie ma godziny szczytu,jakis kretyn cos zmienił a cierpia zwykli ludzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, źle ustawione światła są powodem korków. Dodatkowo przestawili jeszcze światła na skrzyżowaniu Grunwaldzkiej z Opata Rybińskiego oraz Grunwaldzkiej z Pomorską. Od momentu tej zmiany korki ( te na Opara i Pomorskiej) się wydłużyły. Dodatkowo ustawili sygnalizator na wysepce na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Pomorska co uniemożliwia opuszczenie skrzyżowania i wjechania w Pomorską...nie wiem po co te zmiany było w miarę dobrze jest gorzej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

powodem jest awaria petli indukcyjnych sygnalizacji karwienska i opacka i dzialanie sygnalizacji w trybie awaryjnym, ciekawe kiedy problem zostanie usuniety, rano od dwoch dni korki sa koszmarne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Dodatkowo przestawili jeszcze światła na skrzyżowaniu Grunwaldzkiej z Opata Rybińskiego oraz Grunwaldzkiej z Pomorską. Od momentu tej zmiany korki ( te na Opara i Pomorskiej) się wydłużyły. Dodatkowo ustawili sygnalizator na wysepce na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Pomorska co uniemożliwia opuszczenie skrzyżowania i wjechania w Pomorską...nie wiem po co te zmiany było w miarę dobrze jest gorzej!"

Witamy w rzeczywistości zwanej Tristar.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzis rano plynnie, chyba juz usuneli awarie bo swiatla dzialaly.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...