speak up matura?

ktoś z was chodzi do speak upa na kurs? podobno mają jakieś przygotowanei do matury z angielskiego? muszę się gdzieś zapisać bo kiepsko widzę rozszerzoną wiem wiem trzeba sie bylo uczyć no i mam zamiar dobrze wykorzystać te osttnie tygodnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Arti, gdybyś nie zdecydował się na speak-up - chętnie Ci pomogę ogarnąć temat. Uderzaj na maila: n3stle@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodziłam rok temu. Powiem Ci,że jestem zadowolona. Ogólnie to nie licz na to, że nauczą Cię bez wysilku z Twojej strony ale jeśli chodzi o mnie to bardzo fajnie uporządkowali mi wiedzę. I to ja byłam w zdecydowanie gorszej pozycji poniewaz nie czułam sie na siłach nawet do zdania podstawowej matury :( Na szczęscie zdałam i to cąłkiem nieźle.
Zresztą mega plusem było to,że można było uczyć się również w domu przez internet:
https://speak-up.pl/pl/oferta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Marketing tylko gdzie?? (8 odpowiedzi)

Witam wszystkich! Po kilku latach przerwy postanowiłam w końcu wybrać się na studia. Wybór padł...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

SP 45 Gdynia opinie (9 odpowiedzi)

Witam, Chciałabym zasięgnąć opinii o SP 45 w Gdyni (Dąbrowa). Czy ktoś może posłał dziecko do...