spotkanie networkingowe: Towarzystwo Biznesowe Gdyńskie

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
29 VI zapraszamy na spotkanie otwarte. Kogo? Przedsiębiorców, freelancerów, nowe firmy...

Towarzystwo Biznesowe Gdyńskie zaprasza na godz. 7:00 rano do restauracji hotelu Blick przy Jana z Kolna 6.

Zgłoszenia: p.chawrilski@towarzystwobiznesowe.pl

Agenda spotkania jest stała – poza sesją networkingową (autoprezentacja firmy i szukanie partnerów, rekomendacji) zawiera ona także silny element szkoleniowy oraz krótką, inspirującą biznesowo lekturę z dzie­dziny duchowości.

Agenda: rozpoczęcie: 7:00 rano

1. Powitanie

2. Lektura duchowa

3. I sesja networkingowa: szkolenie

4. II sesja networkingowa: autoprezentacja, wymiana rekomendacji, szukanie kontraktów

5. Przejście do kuluarów

Sesje szkoleniowe prowadzą zarówno zaproszeni eksperci, jak i Członkowie Towarzystwa. W czasie spotkań jest śniadanie. Każde spotkanie kończy się o godz. 8:15.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: spotkanie networkingowe: Towarzystwo Biznesowe Gdyńskie

coś mi amatorką zalatuje i amway`em:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znam sprawę od środka. Mówiąc krótko chodzi o nawiązywanie kontaktów biznesowych, pozyskiwanie informacji o sprawdzonych dostawcach produktów i usług. W Gdyni spotkania się rozwijają a działają już dłużej w Warszawie, Katowicach i Szczecinie. Godne polecenia!

P.S. Amway? No way!

poza tym więcej można zobaczyć na:
http://towarzystwobiznesowe.pl/gdynia/

Inne tematy z forum

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...