spotkanie

co powiecie na jakies spotkania?... kazdy siedzi w domua tak moze mala integracja?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: spotkanie

piwerko??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

chyba nudzi wam sie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

świetny pomysł!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

fajny pomysl a nie ludzie zamknieci w 4 scianach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Majówka to chyba dobra okazja....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wiesz na Jaśminowym Stoku - zamknięta część ulicy domków jednorodzinnych, od wiosny do późnej jesieni mieszkańcy "piwkują" wprost na ulicy... to jakiś ich standard od czasu wybudowania tych domków. Dla mnie to to trochę chore. Zamiast np. zaprosić sąsiadów do ogródka, urządzają sobie stolik na piwo na rozdzielniku energii. Dzieci w tym czasie wykrzykują, bawiąc się na ulicy, często po 22. Wydaje mi się, że do integracji nie powinien być wymagany alkohol i krzyki, kiedy inni o tej godzinie chcieliby już spać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

oj no już nie bądźmy tacy konserwatywni, skoro mamy umówić się raz w roku na integrację, to krzyki dzieci po 22:00 nie powinny nikomu przeszkadzać... - z drugiej strony, po co iść spać, skoro jest właśnie ten jedyny dzień integracji w roku :) :) dlatego myślę, że tego dnia trzeba zrobić wyjątek i uzbroić się w cierpliwość i dawkę wyrozumiałości, oraz z przymrużeniem oka spojrzeć na ten właśnie wieczór :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja bym proponował aby zrobić tak.... bierzemy dzieciaka - dzieciaki, worek na śmieci i zaczynamy od tego ze sprzątam tereny obok naszych domów - mieszkań. .. później może być ognisko - kiełbaska itp... wszystko z głową. ..
Tylko moim zdaniem integracja tzn.wlasnie po to aby poznać ludzi, można przy tym wypić np. Piwko ale w takich ilościach żeby później nikogo nie wytyka no palcami.... bo my Polacy mamy taką tendencje ze jak jest impreza to trzeba się narąbać bo mozna...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta integracja na Jaśminowym Stoku odbywa się kilka razy w tygodniu. Nie dziwię się, że kogoś to irytuje, bo mnie również.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdansk.dnisasiadow.pl Moze ktos chciałby w naszej w naszej dzielnicy cos takiego zorganizować, na tej stronie sa relacje z innych osiedli z ubiegłego roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mam taka propozycje moze ulepmy balwana pod nettem :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry pomysł. Trzeba było się spotkać z łopatami jak był śnieg i odśnieżyć przy okazji ulicę. Spotkania to widzę już przy Żabce z browarem w ręku. Skąd Wy ludzie bierzecie te pomysły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (243 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...