Sprawdzona wróżka, wróżby - gdzie w trójmieście?

Hej-jeżeli ktoś z Was może polecić osobę która NAPRAWDE potrafi
przepowiedzieć przyszłość, ustrzec przed błędnymi decyzjami
bardzo prosze o info i kontakt.....
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 31

Re: sprawdzona wróżka,wróżby - gdzie w trójmieście?

czy ktos moze mi podac nr telefonu do p. Kasi z Pustek na pinky.blue@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ile kosztuje wróżenie u tej pani i gdzie przyjmuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Umówiłam się dwukrotnie na wizytę u wróżki, którą polecam.
508169203
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja to chyba nie nie wybrałabym się do wróżki, bałabym się co mi powie :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprawdzona wróżka,wróżby - trójmiasto

Ja również byłam u wróżki Kasi z Pustek Cisowskich i od tego czasu (minęło 6 miesięcy) sprawdziło się bardzo dużo, a na spełnienie pozostałych rzeczy czekam. Absolutnie nic ode mnie nie wyciągała, po prostu czytała z kart. Niemniej jednak trzeba dokładnie jej słuchać i w przypadku jakichkolwiek wątpliwości dopytywać co miała na myśli, żeby nie zinterpretować czegoś "po swojemu". Bardzo dużo mówi, dlatego najlepiej wziąć kartkę i notować, zapisać i kontrolować co jakiś czas. Poleciłam ją koleżance, która również jest zadowolona z wizyty u niej, na razie niewiele jej się spradziło, tylko 1 mała rzecz, ale wizyta była chyba 1,5 miesiąca temu, więc trzeba poczekać, bo czasami wróżby spełniają się bardzo szybko, jak to było w moim przypadku, a czasami trzeba na to poczekać lata. Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bardzo proszę jeśli możecie namiar na tą panią Rosjankę na mail:spotkanie107@wp.p
Mam bardzo trudną sytuację i szukam .Re
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo proszę o namiar telefoniczny wrózki z Lęborka- na mail:spotkanie107@wp.pl
Szukam tej pani od lat ...byłam tam bardzo dawno temu i teraz nie mogę jej odnależć.
Prosi Re:(

ile bierze ta Pani Krystyna??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi od wizyty u tego pana minęły 4 lata i sprawdziła się jedna rzecz, nie mająca większego znaczenia. Miałam zmienić pracę, wyjść za mąż, urodzić dziecko ( w ciągu tych 4 lat) i NIC SIĘ NIE SPRAWDZIŁO i nie zapowiada się na zmiany...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Polecam wróżkę letycję

http://www.wrozkaletycja.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja polecam p.Kasię z Pustek....Wszystko co powiedziała mi 2 lata temu się sprawdziło ...nawet to że urodzę upragnionego syna:) gdzie już zwątpiłam...Szczerze polecam:)
dziś wybieram się ponownie..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

polecam panią Mirę z gdyni 90% prawdy przepowiada
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

justyna sopot

prosze Panstwa, a co myslicie o Justynie z Sopotu, ktoś był? to pilne... :(

szukam takiej samej informacji co Ty Marcin, dowiedziałes się czegos?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

reklama katimma

Tak,tak, wszedzie w internecie tylko wróżka Anna,Vitalisa i Zinada lub Żenada. Wystarczy wpisać w google adres: annatur.adm@wp.pl i wszystko staje się jasne, tylko w dniu wczorajszym ten sam adres mailowy pokazał się na kilku forach internetowych, przeważnie tam gdzie dziewczyny wymieniają swoje poglądy życiowe. Może zajmij się roznoszeniem gazetki Metro i to zajęcie otworzy tobie drzwi na świat,
bo stałas się leniwa na tyle że nie chce się tobie pisać nowych postów tylko kopiujesz. I tak wszędzie widnieje - Hej ... i ta sama forma reklamy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, może nie w trójmieście ale polecam wróżkę internetową ;) jest cudowna! Zaufana i sprawdzona, doradza mi juz od jakiegoś czasu i nie zawiodłam się :) !! wystarczy napisać maila annatur.adm@wp.pl

Ja z czystym sumieniem polecam pana Jarosława z Centrum Wróżb i Ezoteryki. Mówi prawdę o przeszłości, teraźniejszości i przyszłości. I stwierdzam to będąc już prawie 4 lata po wizycie u niego. Podchodzi do swego zawodu profesjonalnie, ale po ludzku. Moi znajomi, którzy go odwiedzili również są zadowoleni i często wracają.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

chciałabym podzielić się doświadczeniem z wizyty u wróżki, pojechałam do niej prawie 100 km oczywiście z wieloma pytaniami problemami itd. już na miejscu byłam trochę zaskoczona bo różniła się nieco od wróżki u której byłam kiedyś, ale przyjęła mnie bardzo miło miała jakieś swoje rytuały i zaproponowała mi ciepłą herbatkę, przeszła do seansu byłam bardzo zaskoczona sposobem przekazywania informacji, bardzo dużo mi powiedziała na początku powiedziała mi jakie mam problemu - to było zgodne z prawdą, potem odpowiedziała na moje pytania i po czasie zaczęłam zauważać że ma rację, bardzo dużo z tego co powiedziała pasowało do mojej osoby i też większość z tego co miało się wydarzyć też się sprawdziło, była to wróżka vitalissa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Witam serdecznie!! Czy ktos byl u wrozki Racheli z trojmiasta? bardzo prosze o kontakt na halinka1224@wp.pl

Byłam u pani Krystyny. Bardzo ciepła, cierpliwa i wyrozumiała osoba. Trafne spostrzeżenia. Czułam się jak na spotkaniu z przyjaciółką. Nie wiem czy się sprawdza bo nie minęło dużo czasu od wizyty. Moje odczucia są następujące: tarocistka godna polecenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

e-papieros - gdzie kupić i jaki? (8 odpowiedzi)

Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić...

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....

Adwokat Dorota Giesek (4 odpowiedzi)

Jesli ktoś szuka skutecznego adwokata to polecam Panią Dorotę Giesek z Wrzeszcza. Bardzo mi...