sprzedam 2 puszki bebilon comfort

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sprzedam
witam,
jak w temacie, puszki nowe, nieotwierane, z data waznosci do 30.04.2011 r.
cena za 2 puszki to 25 zł
odbiór na żabiance,
kontakt moze byc na czekoladowenatchnienie@wp.pl lub 504 570 350

musimy zmienić mleczko, no a te 2 puszki były w zapasie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam 2 puszki bebilon comfort

imageimage

Sara, gdzie można odebrać? byłabym zainteresowana

Żabianka :-) albo może jutro uda mi sie wyskoczyc na przymorze to wtedy tam jak byloby ci blizej

mogę zadzwonić teraz?

jasne - tylko widze ze juz troszke czasu minelo od twojego wpisu
ale dzwon i sie nie krepuj w razie gdybym nie mogla odebrac oddzwonie

Sara, Lidia, jesteście zadowolone z mleczka ?? Faktycznie kolek brak ?
Moja jest na zwykłym bebilonie, kolek nie ma, ale bidula strasznie dużo stęka, pręży się i chcę z lekarzem porozmawiać o zmianie mleczka na bebilon comfort, tylko nie wiem czy jest sens, czy mleczko coś daje ??

napisałam na maila

Kasiu, a przepajasz swoją?
Bo mój jak podawałam więcej sztucznego (NAN HA 1) to i tak miał straszne zaparcia i stękał i płakał. Teraz kupiłam BC i zobaczymy. Co prawda mało podaję i staram się mieszać z moim. Ale powiedzieli mi że po każdym sztucznym jak się nie przepaja są zaparcia.

uuu to nie wiedziałam. Mała zjada mało bebilonu, bo tylko w nocy dostaje dwa razy po 60ml.
ale zacznę ją przepajać, bo żal mi Maluszka jak tak stęka i stęka i zanim bączki puści i zrobi kupkę mija z godzina na samym stękaniu.
Bogosiaa, czym Jasia przepajasz ??

dokladnie kasai ja pzepajam herbatka hippa po 1 mcu ulatwiajaca trawienie, a wczesniej dostawala koperkowa po 1 tż.
aha i do mleczka dodaje jej lyzeczke grape water i jest ok, kupki sa 1 lub 2-3 razy i takie rzadsze, a kolek jeszcze nie doświadczylam... za to ulewanie sie rozkręca :-(

Sara możesz mi napisać gdzie kupiłaś herbatkę koperkową po 1tż i grape water ?? Jutro pierwszy raz wychodzimy na chwilkę na dwór i nie chcę "błądzić" szukając tych specyfików :)

u nas wczoraj po praz pierwszy był ból brzuszka, ale myślę, że to jeszcze nie kolka.
a kupki nadal są mocno stękane;( 1 dziennie, czasem co drugi dzień, więc mało fajnie....

U nas kupki w każdą pieluszkę. Konsystencja papkowata żółta z sezamem
Dziś tak się obrobiła, że poszło bokiem, górą i cała była w kupce ;)
Tylko te stękanie nawet przez sen :( aż serce się kraja :(

kurcze herbatke kupowalam w rosmanie - ale z tego co wiem tez sa w apteach (ale chyba w rosmanie po 11 zł a w aptece po ok 16-17..)
a grape water kupowal Maz - niestety nie pamieta gdzie (chociaz to bylo moze z m-c temu...) ale wydaje mi sie ze w aptekach dostaniesz ale moze podpytaj u nas na watku bo ktos tam ostatnio o tym pisal

mleczko sprzedane
Lidia - dziekuje za zakup i pozdrawiam :-)

Kasia - znam to :P Gabryś był na tym mleku, dzięki niemu pozbył się masakrycznych kolek (często trwających nawet 6 godzin)

ALE

pojawiły się problemy z kupą :/

na zwykłym Bebiko 1 robił kupki nawet 5-6 razy dziennie (nawet w szpitalu, przy antybiotyku i w domu biorąc różne leki w tym antybiotyk)

Bebilon Comfort - i kupa co 3-4 dni, codzienne stękanie, prężenie się, popłakiwanie, wiercenie się itp...

od ok. miesiąca jesteśmy na Bebilonie Pepti - niestety kupa dalej jest co 3-4 dni :/ ale przynajmniej nie jest już taka kleista, ciągnąca jak na Comforcie :P

Gosia - dawać pić po KAŻDYM karmieniu sztucznym mlekiem? (u nas wychodzi 3 razy dziennie) :P

mój Maluszek miał problemy z kupka i bolal go brzuszek po Bebilonie comfort... Plakalam razem z nim;/od kilku tygodni jestesmy na zwyklym BEBIKO 1;) po prostu rewelacja! Kupka codziennie albo co drugi dzien, kolek brak;)

oddam Bebilon AR

Oddam puszkę mleka Bebilon AR przeciw ulewaniu . Mleko to jest ważne jeszcze przez 4 tygodnie ( tzn. 23.08.2010 r, zostało otwarte ). Puszka jest otwarta, ponieważ dwukrotnie robiłam to mleko mojemu synowi, ale niestety ma na nie uczulenie. W związku z tym puszka jest niemalże pełna, więc szkoda aby mleczko się zmarnowało skoro inny Bobas może zjeść je ze smakiem smile
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail : malwinka19rak@interia.pl

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...