sprzedam Sukienkę slubną

Temat dostępny też na forum: Wesele
Mam do sprzedania sukienkę slubna w kolorze białym,na kole 3 wasrstwowa spódnica i gorset z haftami.Wyglad super 1 raz ubrana po czyszczeniu. Dodatkowo (gratis)oddam wszystkie dodatki. Rozmiar 36/38.Wzrost 162/164.Zainteresowanym dziewczynom wyslę zdjęcia na maila.Kontakt tel . do mnie 661-28-15.Aneta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam Sukienkę slubną

ja poproszę o fotkę na maila. Dziękuję i pozdrawiam

panna M ja tez mam do zaproponowania sukienke slubną o kolorze snieżnobiałym, mogel 2003 firma Agora sukienka po całosci jest bardzo delikatnie zdobiona z malutkim trenikeim.jestem jej pierwszą włascicielka .rozm.36/38.Stan idealny 550 zł. Moge przesłac fotki.

Mandaryna. Zapewne nie tylko ty masz do zaproponowania suknię. Ale po co sie wpieprzasz??? Ja tez mam do sprzedania suknię. I 1500000 innych kobiet również. Co za baba

Coś ci nie odpowiada to sie nie ogłaszaj.Kazdy konbinuje jak moze. Ale z kulturka u Ciebie to widac nie najlepiej.

A tak wogóle ja nikomu nie bronie niech sie ludzie ogłaszają..W końcu masz racje kazdy chce sprzedac sukienke....

to ja poprosze o zdjecia na elajza@wp.pl. dzieki bardzo!

A co to cytrusowej jeszcze tu nie było?
Nie długo pewnie się zjawi z prośbą o zdjęcia!
:)))

specjalnie dla ciebie, taki jeden. się pojawiłam. i mam prośbę.
Proszę o przesłanie zdjęcia na priv. Ale twojej niemądrej osoby. i tej, która jest twoją zoną - bo ma niesamowitego pecha.
Ale ty pewnie nie masz zony, bo to niemożliwe.

I powiem niegrzecznie - odczep się ode mnie, bo to już nie jest śmieszne. jesteś żałosny.
I nie waż się komentować moich wypowiedzi!