sprzedam laktator medela mini electric

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
witam
mam do sprzedania laktator medela mini electric.Urodziłam 6 dni temu i użyłam laktatora tylko 2 razy,a więc jest prawie nowy.Wiem ze nie będzie mi już potrzebny,ponieważ moja dzidzia ładnie sama ssie pierś.Kupiłam go za 280zł,co do ceny to jest do uzgodnienia.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam laktator medela mini electric

Sorki że się wtrącę, ale laktator jest też potrzebny w innych sytuacjach. Mati też ssał ładnie pierś, ale wielokrotnie laktator mi pomógł przy kryzysach laktacyjnych, jak chciałam wyjść z domu, jak miałam nawał. Także zastanów się dobrze.

Mini Mini koleżanka dobrze pisze. A jak będziesz chciała wyjść z domu i zostawić mleczko w buteleczce do podania? albo będziesz miała nawał pokarmu-to czym odciągniesz, albo odwrotnie- kryzys to laktatorem będziesz pobudzała. Jeszcze się zastanów.

tylko ze chyba sie do tego nie nadaje,mnie to boli i aż mi dreszcze przechodzą jak mam to robić:(

Piersi z biegiem czasu przyzwyczaja się do ssania przez malucha i do odciągania mleka laktatorem. Zahartują się. Nie sprzedawaj laktatora. Może sie przydać. Ja np. jak moja corcia miala ponad pol roczku ściągalam mleko i zagęszczalam je kaszką ryżową zeby dluzej spala w nocy.

Mini Mini- spokojnie. Piersi przyzwyczają się do laktatora. A laktator wielokrotnie jest niezbędny. Twoje dzieciątko jest jeszcze malutkie, ale wiedz o tym że może się trafić kryzys laktacyjny i dzięki laktatorowi możesz z tego wyjść bez szwanku. Czasem dziecko śpi dłużej a piersi są pełne i trzeba troszkę odciągnąć bo mleko może za szybko wypływać i dziecko może się dławić nadmiarem. Przyjdzie czas, że będziesz się cieszyła że masz tak dobry laktator (sama mam Medelę Mini Electric). Przemyśl to jeszcze.
Pozdrawiam cieplutko.

Mam pytanie do anka123... Czy ten laktator który masz - Medelę Mini Electric - jest dobrym laktatorem? Chcę coś kupić i mam dylemat, który jest dobry. Pozdrawiam.

Witam! jestem zainteresowana kupnem laktatora. Chciałam zapytać za ile chciałaby go Pani sprzedać?

Czy ogłoszenie o sprzedaży jest jeszcze aktualne? Proszę o ofertę mailem na olga@spaq.pl
Dziękuję