sprzedam mieszkanie w super lokalizacji , domek murowany w Jasieniu i działkę w Straszynie

Jeśli kogoś zainteresowała moja oferta to proszę o kontakt
niuniamisio@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam mieszkanie w super lokalizacji , domek murowany w Jasieniu i działkę w Straszynie

napisz coś więcej o tym domku w Jasieniu :)

Re: sprzedam mieszkanie w super lokalizacji , domek murowany w Jasieniu i działkę w Straszynie

Witam serdecznie potrzebuję sprzedać parę nieruchomości aby kupić sobie dom nie jestem żaddnym pośrednikiem.
Napisz mi adres e-mail to wyślę Ci wszystkie informacje o domku łącznie z kosztami eksploatacji

proszę o te info o domku

czy to jest domek murowany na terenie "stoczniowych" działek?

agusiagda@o2.pl

obok tych "stoczniowych " dzieli nas brama

Inne tematy z forum

Przeprowadzka (9 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...

Thermomix - zamawiał ktoś ostatnio prezentację? (20 odpowiedzi)

Zamawiał ktoś ostatnio prezentację do domu tego urządzenia? Chciałabym zobaczyć jakie ma...

Kartony do przeprowadzki (16 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...