sprzedam rowerek biegowy

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/rowerek-biegowy-motorek-drewniany-bez-pedalow-uzywany-ogl3817382.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam rowerek biegowy

Wstępnie rezerwuję :) A od jakiego wieku jest ten rowerek? Do jakiej wysokości maksymalnie można obniżyć siodełko?

tak jak widać na zdjęciu to synek miał 2 lata i 2 miesiące i to było najbardziej obniżone siodełko wtedy były pierwsze próby jazdy wczesną wiosną a latem juz sobie radził sam według mnie starczy po podniesieniu siodełka do 4 lat ale synek już woli rowerek z pedałami jak zatrybił w końcu pedałowanie :)

Chodzi o to, że mój synek ma 1,5 roku i tak się zastanawiam, czy ten rowerek jest lekki i czy siodełko można obniżyć do 30 cm (czyli tyle, ile w tych najmniejszych rowerkach o rozm.M Puky). Czy on ma jakiś rozmiar?

oj to wymiar dokładnie w centymetrach moge podac popołudniu bo rowerek jest w garażu natomiast jeśli synek ma 1,5 roku to raczej sobie na tym rowerku nie poradzi on jest drewniany i ma solidna konstrukcje wiec nie jest arz taki lekki i mój synek uczył się na nim jeździć jak miał 2 latka i to chyba dobry wiek na start na tym rowerku

czy ta oferta jest nadal aktualna?

Proszę zdjęcia na e-maila link jest nieaktywny. E-amia agnieszka.witt@wp.pl