sprzedam

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
jeszcze raz daje ogloszenie poniewaz moj watek zostal zablokowany...nie wiem czemu

sprzedam podgrzewacz Tommee Tippee zupelnie nowy-mam r-ek , sprzedaje bo jeden dostalam i jeden kupilam, cena 95zl

laktator Tommee Tippee uzywany-stan bdb w sklad wchodzi:
laktator
butelka 150 ml
pojemnik do sterylizacji , który jednocześnie stanowi wygodne pudełko do przechowywania sprzętu
adapter do butelki Tommee Tippee oraz adapter do butelki o tradycyjnej szerokości
zapasowy zaworek(zupelnie nowy), cena 35zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam

laktator zarezerwowany do wieczora dla Eweli

Witam
Pisałam poniżej, ze kupie proponowany przez Ciebie laktator, jeśli Eweli nie kupi, to zarezerwuj go dla mnie.pozdrawiam

ilokam , wyslalam ci maila z fotkami, jak chcesz to laktator jest do wziecia

oki
tylko napisz gdzie mogę go odebrać i ile go użytkowałaś, bo ja obecnie używam aventu, ale jego czas się powoli kończy, bo jego cześci wymienne już wykorzystałam, a dalej karmie. pozdrawiam

ilokam wyslalam ci wczesniej maila dostalas ?? przez pierwszy miesiac uzywalam laktatora sporadycznie, a potem jeszcze przez 2 tygodnie czesto bo karmilam synka tylko sciagnietym pokarmem. W sumie 1,5 miesiaca. Odbior w okolicach Przymorza lub ewentualnie mozemy sie gdzies umowic.

hop

laktator sprzedany,
podgrzewacz nadal aktualny
gratis dodam cale nowe opakowanie pieluszek Bella Happy 3 i 13szt pieluszek libero rozmiar 1

ho hop