średnio

Plac bez rewelacji, obsługa taka sobie, ceny okropne, lokalizacja tragiczna. Byłam z dzieckiem w bardziej atrakcyjnych małpich gajach, więc nie polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękuję konkurencji za wyrażenie opinii. W odróżnieniu ja nie odwdzięczę sie podobnym paszkwilem...

Re: Odpowiedź obiektu:

Szanowni Państwo, to nie przedszkole, a wolny rynek i demokracja.
Warto przyjąć negatywną ocenę i wyciągnąć z niej wnioski na przyszłość. O Klienta trzeba zabiegać, a nie tylko nastawiać się na zysk.

Odpowiedź obiektu

Dla nas uwagi Klientów sa bardzo cenne ale powyższa opinia nie nasuwa żadnych wniosków. "Ceny okropne" - nasze ceny sa porównywalne a nawet niejednokrotnie niższe niż w innych salach zabaw, "lokalizacja tragiczna" - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak ktoś może uznać położenie za tragiczne, jeśli jest w jednej z największych "sypialni Gdyni" czyli blisko Klientów, "obsługa taka sobie" ??? może jakieś konkrety, "plac bez rewelacji" - no nie wiem, bo dzieci bawią się świetnie i mamy atrakcje jakich nie znajdą w innych podobnych miejscach. Pozdrawiam autora i proszę o jakąś bardziej kreatywną opinię...

Re: Odpowiedź obiektu:

jak negatyw to od razu od konkurencji?

szok!!!

Czytam odpowiedz lokalu i,aż się włos na głowie jeży.Nieładnie Państwo-trochę kultury do klienta.Klient nasz Pan.U was jest inaczej???

Re: średnio

To napewno wypowiedz konkurenta :) tzw trola który owszem moze i był w danym miejscu ale nie szukał rozrywki tylko wad konkurenta :p