strasznie sie poce podczas jazdy

strasznie sie poce podczas jazdy rowerem, pot zalewa mi oczy nic nie widze i sie wtedy przewracam co robic? poradzcie mi help!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: strasznie sie poce podczas jazdy

zamontuj sobie poduszki powietrzne airbag albo najlepiej zanim sie przewrócisz napompuj materac rzucaj i wtedy sie naniego przewracaj mozesz tez jak araby wozic turban na głowie powinien odessac wszystki pot:)

Noo.. kup sobie opaska na na głowe.. albo jezdzij w hustce.. mozna tez kupic mały wiatraczek na paterie.. w twoim przypadku moze dwa :D i zamontowac na kierownicy :D:D albo poprostu zamontuj se KLIME :D

potek napisał(a):

> strasznie sie poce podczas jazdy rowerem, pot zalewa mi oczy
> nic nie widze i sie wtedy przewracam co robic? poradzcie mi
> help!!!!!

to OK, czyli wykorzystujesz rower do maxa
bo jak nie chcesz się pocić to nie wychodź z domu

Ja mam podobny problem podczas jazdy samochodem - wcale nie chodzi o to, że w kabinie jest ciepło, bo albo mam otwarte okno, albo włączoną klimatyzację. Mam wrażenie, że jest to spowodowane przynajmniej w części stresem jaki jeździe towarzyszy. Rozglądałem się za sposobami na nadmierne pocenie się, ale żaden popularny domowy sposób nie przyniósł długotrwałych efektów. Czytałem tu etiaxil.pl/#jak-dziala-etiaxil że są bardzo mocne antyperspiranty, które stosuje się co kilkanaście dni, korzystaliście z czegoś takiego?

to już lepiej niż te niespieranie przewrócić się na rowerze

Inne tematy z forum

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...