studio mebli kuchennych SIMA - o m i j a ć

no chyba że chcecie czekać na kuchnie w ....nieskończoność. W czerwcu zaczeli, do dzisiaj kuchnia nie skończona. Wcześniejsze nie pochlebne opinie na forum zbagatelizowałam, gdyz powiedzieli że to zawiść i upierdliwy klient, no ale teraz się nie dziwię skoro czekał pół roku. Jednak czasem warto korzystać z dobrych rad forumowiczów.

Panie Szymonie to do Pana, kiedy dokończy Pan korony w mojej kuchni i wymieni uszkodzone przez montera drzwi w szafkach ? może częściej tu Pan zagląda niż odbiera telefony
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: studio mebli kuchennych SIMA - o m i j a ć

no cóż ja tylko dodam że mówiłem już to rok temu... ale jakoś wątek zniknął w odmętach internetu. Dziwnym trafem tylko potem zaczęły się pojawiać pochlebne o tej firmie opinie??
Ogólnie rzecz ujmując nie polecam SIMA a zwłaszcza pana Szymona, który tylko dopóki nie ma pieniędzy to jest skory do rozmowy a potem szukaj wiatru w polu jak coś idzie nie tak.

Re: studio mebli kuchennych SIMA - o m i j a ć

Dobrze wiedziec.A gdzie sie miesci to studio mebli kuchennych??Bede omijac z daleka...Pozdrawiam...

Inne tematy z forum

Jaki jest koszt budowy domu? (128 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

jakie drzwi (7 odpowiedzi)

Robię minimalistyczny pokój do pracy i grania, czyli biurko, monitor, praktycznie zero zbędnych...

Gdynia Wzgórze Św. Maksymiliana kupię mieszkanie (4 odpowiedzi)

Cześć, kupię mieszkanie przy kortach tenisowych w Gdyni. Dzielnica to Wzgórze Św. Maksymiliana....