styczniowe mamy 2010 plus dzieciaczki cz. 28 (*5)

Witam w nowym wątku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: styczniowe mamy 2010 plus dzieciaczki cz. 28 (*5)

no maja mała płakała raz podczas kąpieli - jak ją głodną kapałam :)
hiihi i

ja tez nie szczepie na rota a na pneumo jak skonczy 6 miesiecy

olaolenka24- trzymamy kciuki, na pewno będzie dobrze:)
A tą wodę koperkową kiedy podajesz i ile razy dziennie??

Amelka też się uwielbia kąpać:) w ogóle nie płacze tylko się śmieje:) bardzo się bałam kąpieli bo tak się utarło, że dzieci tego nie znoszą i zanoszą sie od płaczu a tu miłe zaskoczenie:):):)

czyli mlaskanie i ślinienie to objawy refluksu?????? co jeszcze?? bo moja strasznie mlaszcze, ślini się , ulewa bardzo często i ma tak jakby "niesmak w buzi"- krzywi się:( ja myślałam ,że to normalne....napiszcie coś więcej (pewnie już o tym było ale za dużo by szukać)...

image

Pewnie,że przyjedziemy:)
Jejku,Dziewczyny jak to moje Dziecię sie śmieje,jakie jest szczesliwe jak nie ma tej kolki,no i ja tez jestem szczesliwa:)
Dzis kompleksowe usg,trzymajcie kciuki proszę,by refluksu nie było...

Kasiu,bo mały już nie mlaska i się nie ślini,aż tak jak wcześniej więc może to nie refluks????
Wasze Dzieci też się ta lubią kąpać????Nikodem uwielbia,pluska nóżkami,śmieje się-mój Bolo vuwielbia go kąpać,bo zawsze sobie pogadają no i Niko w wodzie jest szczęśliwy,także mojego szkrabka kąpie maż,ja może go raz czy dwa kąpałam,ale pomagasm...

ja też się witam :)
faktycznie dzień śliczny się zapowiada, więc za niedługo wyruszamy z Mikim na spacerek.

ja oczywiście też piszę się na spotkanie w parku, może być jakikolwiek park, niekoniecznie Oliwski :)

Dziewczyny i ja się piszę na spotkanko:)
a co do pneumokoków mi pediatra powiedziała,ze to dopiero się szczepi jak dziecko ma rok/dwa...a rota mi odradziła,choć chciałam....posłuchałam jej....
U nas słoneczko mocno świeci więc spacerek pózniej....milego dnia Wam zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikodem już taki kumaty :) Fajne te nasze szkrabiki :) Ola, przyjedziesz na spotkania po świętach ??

To i ja się witam w nowym wątku!!!
U nas noc spokojna,kolki nie było,może to zasługa tej wody koperkowej.
O to mój elegancik:

image

Dokładnie tak jak pisze Dejwi, ja nie bardzo chcę iść w skupiska dzieci, bo za duzo się napatrzyłam w szpitalu.
Małej na razie nie będę szczepić na pneumo, więc niestety ale trzymamy się z daleka od skupisk bejbików ;)

Jednak Park Oliwski w słoneczny dzień jak najbardziej TAK !!
Już się doczekać nie mogę :)
a i moja Ada już zdrowa :) Czyli to było zatrucie. Coś mi się zdaje, że kalipsiak który jadła w niedzielę

w parku jak najbardziej - np w oliwskim :) tam nawet jest gdzie zaprakowac :)
mulitikino odpada ... dziewczyny poki macie nie poszczepione dzieci na pneumo i rota unikajcie skupisk ludzkich a szczególnie miejsc gdzie są dzieci np mulitikino :)

bużka

:) I ja sie w koncu przytwitam:) U nas po tym moim zabiegu wzystko wol niej idzie:) Ale staram sie czytac na biezaco:)!!
Dziewczyny, moze po swietach jakies spotkanie - moze w parku?? Ja juz wtedy pewnie bede sama mogla nosic malego:)..
Poki co - mmilego slicznego dzionka!!

image

Inne tematy z forum

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...