Re: styczniowe mamy 2010 plus dzieciaczki cz. 28 (*5)
konto usunięte
(15 lat temu)
Siemka Laski:)ale duzo napisałyście i dobrze,bo tu duzo potrzebych porad mozna znalezc!!!!
U nas w porządku,kolki sporadycznie:)ale nabiał jem,kawałek sera,masło jakiś serek:)
Niko już sam zasypia,nie przy cycku-dostaje smoka,porozgląda się i śpi.
Z ulewaniem tez lepiej,teraz to dwa,trzy razy dziennie a kiedys kilkanaście razy,jak widać przeszło bo już tak maluch na cycku nie wisi!!!!Więc nie ma co się filmować,panikować-zgadzam się z Toba Ada,ja też nie będę malego nigdzie po lekarzach już ciągać,też czytałam,że ten pół księżyc to normalne:)
W srode siuski zawożę,u nas przyjmują materiał w środy tylko do 8.30 rano więc trzeba będzie wcześniej wstać!!!!jak ja tego nie lubięęęę!!!
My dziś byliśmy na Matarni w H&M poszaleć i kupić coś ładnego dla mojego kochanego synka,no i poszalałam:)piękne są tam rzeczy dla chłopców,nie mogłam sie powstrzymać i tyle nakupowałam,ze nie wiem czy mały to wynosi...
Tam jest jeszcze Smyk,jak któraś byla to może widziała tma od razu przy wejściu te duże misie takie beżowe???kupilam mu-są piekne Dziewczyny naprawde:)Polecam dla Waszych Słodziaków!!!!
Buziaczki!!!
0
0