Re: super..ale..
~Panna Aga:-))
(12 lat temu)
Człowieku! Nikt Cię nie opierdala, przynajmniej nie zauważyłam na tym forum.... Wybrałam Karczemki, bo nie chciałam mieszkać w CENTRUM a do tego nie stać mnie było na zapłacenie cen oferowanych w CENTRUM. Dlatego z całą świadomością (zaletami i niedogodnościami) wybrałam dzielnicę Karczemki która już od dawna jest częścią miasta Gdańsk i pretensje mogłabym mieć tylko i wyłącznie do siebie. Z Twoich postów wynika, że KTOŚ cię wrzucił na Karczemki za karę i bardzo się z tym męczysz. Przed zakupem nie byłeś na Lubczykowej, żeby zobaczyć jak tam wygląda i czy będziesz w stanie znieść ten widok? Bo ja przed zakupem oglądałam całe Karczemki wielokrotnie i długo rozważałam wszystkie ZA i PRZECIW. Do kogo Ty masz pretensje? Wylewasz na forum swoje żale, ale tak naprawdę do kogo? Urząd Miejski jest na ul. Nowe Ogrody. Umów się na spotkanie z decydentami, jedź - porozmawiaj, w ten sposób cokolwiek osiągniesz a nie pisząc na forach internetowych. Przypomnę Ci że jeszcze kilka miesięcy ulica Lubczykowa była tylko polem ornym i to jak wygląda dziś po tak krótkim czasie było jedynie w sferze marzeń. Nie da się wszystkich inwestycji w mieście zrobić w ciągu kilku miesięcy bo każda dzielnica ma swoich krzykaczy i każdy chciałby tylko wokół jego ogródka. Dla twojej wiadomości: ja nie walczę na forach - mnie rozwalają Twoje bzdurne w mojej subiektywnej ocenie pretensje i tylko tyle. Pozdrawiam i kończę ten wątek. Ps. Mam nadzieję że nie liczyłeś chyba że internauci skrzykną się i zrobią Ci chodnik na Lubczykowej?Bo jeżeli tak - to ja w to nie wchodzę:-))....
0
0