supermarket

Witam,
niedawno przeprowadziłam się w rejony Pruszcza i zastanawiam się gdzie mamy jakieś sklepy dobrze zaopatrzone. Widziałam Tesco i Biedronkę, są jeszcze jakieś godne polecenia? Gdzie kupujecie np świeże mięso, chemie, ciuchy, ciuszki dla dzieci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: supermarket

Nie mieszkam w Pruszczu, aczolwiek zauważyłam, że małe sklepiki w centrum są dobrze zaopatrzone - ciuszki, etc...

Lidl - oś. Wschód - kierunek Rokitnica;
Chemia - Błękitna - po prawej stronie jak się zjeżdża z wiaduktu;
ciuchy, raczej kiepsko TU kupić, jeżdżę zawsze do Gdańska

Świeże mięso: sklep "sieć 34" na gałczyńskiego. jeszcze się nie zawiodłem przez kilka lat ;-)

Chemia: Tylko w błękitnej przy wiadukcie budynek obok arbatu na 1 piętrze. Ceny według mnie są jedne z niższych w trójmieście.

Ciuchy: To wiadomo gdańsk ;-)

w blekitnej nie zawsze jest tanio jesli chodzi o chemie czasami taniej jest np w lidlu Sklepow z ciuchami jest pelno na miescie lumpkow co raz wiecej rowniez Co do wedliny to polecam rowniez sklepy Gzeli W Siec 34 czasami trzeba uwazac jak sie kupuje miesko lub wedliny :)

Super dziękuję dziewczyny, trochę łatwiej będzie się poruszać po Pruszczu. W tesco ostatnio byłam, ale jakoś słabo zaopatrzony jest. I ceny tez z kosmosu niektórych rzeczy mają.

Jest jeszcze Stokrotka na roku Grunwaldzkiej i Mickiewicza, 2Lidl w Straszynie...wszystko zależy w jakiej części Pruszcza mieszkasz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciuszki dostaniesz na gieldzie w niedziele... do wyboru do koloru....
chemie takze zresztą tam jest wszystko.

Inne tematy z forum

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...