swieta

chcialabym zyczyc wszystkim Harpaganom i tym ktorzy wciaz zmierzaja po ten tytul aby te zblizajace sie swiata byly zimne, biale i sloneczne, czyli idealne na dlugie spacery :D zdrowia, pomyslnosci, harpkladek, bezblednej orientacji i kociego wzroku w ciemnosci :) oraz zebysmy sie spotkali conajmniej 2 razy w nadchodzacym 2006 :D
Ma_rysia z pkt 4 :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: swieta

Dwa razy w 2006 roku? Wolałbym CZTERY razy. Przecież jesteś z Anią także na PK 14?
Po dwa razy w roku to ja się już z Wami spotykałem :(

heh, obysmy w takim razie mialy sily na stanie i marzniecie na pkt 4 i 14 w sumie przez cala dobe :P a wy zebyscie mieli sily do tych punktow dojsc :)

...fujara ze mnie i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Zapomniałem o najważniejszym:
Wam również życzę Wesołych i miłych Świąt Bożego Narodzenia, kupę prezentów i pięknej choinki.
A niedoszłym zdobywcom Najwyższego Tytułu ( w tym sobie) - oby w Nowym Roku zaznali smaku zwycięstwa, a przynajmniej wszelkiego szczęścia i radości na PK 14.
Harpaganom skończonym, natomiast - ukończenia kolejnych edycji w coraz-to-lepszym stylu.
Organizatorom: nie oszczędzajcie nas!

HOWGH!

Dołączam się do powyższych życzeń. Od siebie pragnę życzyć Nam wszystkim pielęgnowania i trwania w tej Naszej Pasji, którą są przygodowe marsze na orientację. Któż by pomyślał, zanim spróbuje, iż jest to takie niesamowite, wciągające i że potrafi dostarczyć tyle satysfakcji. Trzymajcie się zdrowo!

Może ździebko już po świętach więdz teraz to można życzyć tylko Szęśliwego Nowego Roku wszystkim ale zwłaszcza wszystkim którzy pracowali w kuchni i grali w sobotę w karty:-)