Re: swissmed poród 2012
czarna_milosc
(12 lat temu)
Kate wszystko będzie dobrze, lekarze wiedzą co robią ;)
Ja również dziś byłam na KTG i umówiłam termin cc, 6.11 mam się stawić :). Powiedziałam pani dr, że mam przepuklinę pachwinową i, że mój dr prowadzący powiedział, że to wskazanie do cc, zapytała tylko, czy przyniosę to skierowanie, powiedziałam, że nie widzę potrzeby i poszła po tą magiczną księgę cc, czułam się jak bym się umawiała do kosmetyczki jej pytanie " szósty może być ?" nie wiem czemu, ale mnie totalnie rozbawiło...
chciałam Was zapytać czy wspominała Wam położna o żelu na zrosty który oni z tego co zrozumiałam stosują, za dodatkowe 750 zł ? któraś się na niego decyduje?
Carolajna co to za uszczypliwości z Twoje strony ? Dziewczyny pytają, bo chyba po to jest forum, ten wątek itd.. Ja też słyszałam od dwóch koleżanek jedna rodziła w redłowie, druga w wejherowie i obie mówiły o workach na brzuch po cc... dodam, że rodziły w tym roku.
Z tego co ja jeszcze dziś wypytałam położną, to żadnych kosmetyków dla dzieciątka nie trzeba brać, a ciuszki to też awaryjnie mamy mieć swoje gdyby z pralni np nie dojechały, można ubierać te szpitalne na życzenie, a można po prostu w swoje, a dla nas podkłady poporodowe bez limitu :) uprzedzając... pytałam bo niektóre dziewczyny mówiły, że muszą być swoje..
0
1