sylwester dla rodzin

Witam
Dużo propozycji na tym forum, ale nie ma nic ciekawego dla samotnej mamy z dziećmi, nie maluchami, takimi z balem przebierańców, tylko nastoletnimi, które jeszcze nie chodzą same na nocne imprezy ale już nie chcą siedzieć z dziadkami w taką noc.....
Macie jakieś propozycje? takie rozsądne ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sylwester dla rodzin

Jakoś cicho na ten temat.....
To jakiś stereotyp , że sylwester to albo bez młodzieży albo z młodzieżą i tylko w domu?
Chyba dobry pomysł na biznes , wynika z tego, bo propozycji brak....tylko bale przebierańców dla maluchów....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w jakim wieku Dzieciaczki?? pozdrowienia

Witam!
Ja organizuje sylwka z moim 5 letnim synem w domu. Syn ma 5 lat i mieszkamy w Sopocie blisko SKM. Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam z dzieciakiem coś w wieku.

Nastolatki między 12 a 16, a ty masz dzieci?

mam ten sam problem w tym roku, może coś doradzisz??? dzieciaki 12 i 14 lat

Przeglądam od jakiegoś czasu ogłoszenia sylwestrowe i wszystko fajnie tylko co z dzieciaczkami tymi starszymi ja mam córkę 11 lat i brak babci i jakoś tak nie mam komu jej zostawić żeby się pobawić. Fajnie było by poznać ludzi w podobnej sytuacji i może zorganizować coś razem
Pozdrowionka dla rodziców......

a może są mamy małych dzieci chętne na wspólny sylwester? my z synkiem (7 miesięcy) siedzimy samotnie w domu i myślimy że to nieco nudna perspektywa