sylwester w oliwie

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Od listopada szukam czegoś gdzie można powitać nowy rok ,ale jak jest coś fajnego to kupę kasy a jak tanio to nic specjalnego.w zeszłym tygodniu znalazłem ofertę AMAZONKI w Oliwie .150 zł/os .Byłem teraz tam w piątek i jest super .Klimat kapitalny i muza z lat 80 ,pełen odjazd.Aż dziw że taki klimat a oni wcale się nie reklamują.30 latkowie nie mają tak za bardzo gdzie się bawić a tam jest kapitalnie i kuchnia jest niezła.Polecam wszystkim gorąco a szczegulnie tym którzy cenią sobie klimat i luz a nie spędy ludzi i tłok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sylwester w oliwie

Byłem tam w zeszłym roku ze znajomymi.Zaj....y klimat.knajpa jest ok.

też idę tam na sylwestra ze znajomymi.byli tam w zeszłym roku i ponoć było super.ja bawiłam sie tam z chłopakiem w sobotę na andrzejkach i podobało mi sie.fajna muzyka i kameralnie.nara

Byłem w amazonce w zeszłym roku.Od zarąbania narodu ale impra była ok.O piątkach lat 80 mówili mi znajomi muszę wjechać bo nie byłem .Sylwka polecam

muza jest z*******a ,gra DJ HAZEF ,kolo mieszał w austri potem w niemczech,gra na wielkich imprach,widziałem go w łodzi jest spoko,i fajni ludzie się schodza.pozdro

muza jest si i dupeczki mają wolny wjazd więc jest w czym wybierać.niema gówniarstwa tylko towarzystwo z klimatem.co do DJ to ponoć on jeszcze gdzieś gra w trómieście.ogólnie knajpa jest spoko

A może ktoś by podał namiary tzn. adres?

OLIWA KRZYWOUSTEGO 13 LOKAL NAZYWA SIĘ AMAZONKA

hej kto to mjest ten dj hazef

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...