szczerze polecam

W zeszłym roku zakończyliśmy budowę domu, w tym roku, wiosną nasz ogródek straszył chwastami, nierównościami itd; Początkowo chcieliśmy sami zabrać się za przygotowanie ziemii pod trawnik, na szczęście trafiliśmy do firmy Rajgrass - to z czym pewnie borykalibyśmy się przez pół roku zostało zrobione w tydzień - wyrównana ziemia, zasiana trawa. Pan Grzegorz osobiście nadzorował prace i sprawdzał po pewnym czasie, czy wszystko jest w porządku. Teraz mamy piękny trawnik i z pomocą firmy sadzimy kolejne rośliny - doradztwo i wykonanie bardzo profesjonalne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szczerze polecam

Nie polecam nikomu !!!!!
Ob. Grzegorz Gatner lekceważy klientów.!!!!!!!!!
Pod koniec marca br.skontaktowałem się z p. Gatnerem celem omówienia architektury terenu przed zakładem.
Po wizji lokalnej - na prośbę p. Grzegorza wysłałem mu plany terenu, który miał być uporządkowany.
Od tej pory tj od 4 kwietnia nie ma żadnej możliwości skontaktowania się z tym panem / telefonów nie odbiera , na maile nie odpowiada , prosiłem jego pracownika by szef dał mi znać
czy sprawa jest aktualna - też zero reakcji /
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam - firma dziadowska - tanie rośliny, byle jakie wykonawstwo a na wezwania do zakończenia prac zgodnie z projektem i ofertą brak odzewu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się z Januszem i Oszukanym. Po pierwszym spotkaniu w sprawie założenia trawnika p. Gattner nie pojawił się już drugi raz. Nie zadzwonił ani nie nie odbiera telefonów. Pełen profesjonalizm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4