szkoła kosmetyczna blisko SKM Chylonia / Cisowa

Witam,

czy w okolicy stacji SKM Chylonia lub Cisowa znajduje się jakaś szkoła kosmetyczna (w zasięgu kilku-10 minut na piechotę)? Jeśli tak, byłbym wdzięczny za podanie adresu i telefonu lub nazwy szkoły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szkoła kosmetyczna blisko SKM Chylonia / Cisowa

Na chylońskiej 210( na przeciwko SKM ) masz Policealną Szkołę Kosmetyki Profesjonalnej MaestRia 58 781-76-16 http://www.maestria.edu.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

studiuje w WSZUiE(wyższa szkola zdrowia urody i edukacji) kierunek kosmetologia;)
stronka
uczelniakosmetyczna.pl

POLECAM

W Warszawie jest Beauty lux, tam sobie ogarnijcie szkolenie zawodowe - do pracy zdecydowanie wystarczy. Długi program, pracujecie na porządnych kosmetykach w małych grupach, a przede wszystkim babeczki prowadzące to, są mega doświadczone w temacie.

Beauty lux + odpowiednie podejście do tematów związanych z kosmetyką.
Pracuję w tym zawodzie od lat, świetnie sobie radzę. Ma to wiele plusów, ale przede wszystkim daje mi dobre zarobki.
Z tym, że ja jestem osobą mega zaangażowaną we wszystko, co robię.

Zobacz sobie studium kosmetyczne w Cosinusie.

Też zadowolona jestem ze studium w cosinusie, tym bardziej że trafiła nam się super P. Kasia, której chciało się przekazać nam wiedzę a nie tylko odbębnić zajęcia.

najgorsza szkoła jaką znam, beznadziejna prowadząca, nieprzygotowana merytorycznie, nie przestrzeganie zasad bhp,
można się czymś zarazić, nigdy więcej...

Która?

Inne tematy z forum

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...