stoję przed wyborem szkoły dla dziecka.na kRAKOWCU(62),na STOGACH(11) czy na PRZERÓBCE!! (61)Prosiłabym o opinie(mieszkam na Stogach dopiero od niedawna),będę niezmiernie wdzięczna(poziom,kadra itp)!!!!!
Jestem ze Stogów i z opinni moich znajomych , które mają dzieci w tych wymienionych szkołach na pierwszym miejscu brałabym pod uwagę szkołę na Krakowcu, potem 61 a na końcu 11.
ale chodzi o wyposazenie szkoly czy o kadre czy o dzieci??? ja nawet nie myslalam o innych niz 11 bo dzwonki slysze w domu a to jest wygoda miec szkole pod domem, jednak moze warto sie zastanowic nad innym wyborem
Moja córka rok temu skonczyla SP 61 na Przerobce, ona i ja bardzo zadowolona, poziom calkiem wysoki, warunki bardzo dobre, klasy nie tak liczne, a nauka w godzinach max do 15.
Sama chodzilam (wiele lat temu oczywiscie) na Krakowiec - cudowna wtedy szkola, z tamta kadra, ale teraz jak jest... nie wiem.
szkole na Stogach 11 absolutnie nie polecam, przepelnienie, lekcje do poznego popoludnia, nie nie nie.
witam,
moje dziecko chodzi do 61. jestem zadowolona w 99 %. w 100% raczej nikt nie jest i nie będzie zadowolony z żadnej szkoły. nauczyciele super, stołówka super. duży + za zajęcia pozalekcyjne.
- 1 % dla świetlicy ale to tylko 1%! za dużo dzieci, mniejsze wymagania, mniej kontroli... itd.
stogi ..no cóż część znajomych chwali..inni przenieśli dziecko do 61.... karkowiec- z opowieści innych z przed lat była wysoko oceniana.
pozdrawiam.
A ja ci polecam szkole 11 na stogach.Szkola super nauczyciele rewelacja pan dyrektor zlote serce robi dla szkoly bardzo bardzo duzo.Ktos kto nie chodzil do 11 ten nic o tej szkole nie wie.Moj syn tam chodzil teraz do 4 klasy chodzi moja corka a za 3 lata daje tam kolejna corke bo wiem ze warto