szkoła w Bojanie

Jestem nową mieszkanką Bojana. Za rok muszę oddać dziecko do szkoły. Chciałabym poznać opinie o szkole, nauczycielach i opiece nad uczniami w szkole Bojanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szkoła w Bojanie

witam. serdecznie nie polecam tej szkoły. ukończyłem klasy 4-6 podstawówki i 3 lata gimnazjum i żałuje, że nie zostałem w szkole na Dąbrowie.
pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szkoła w Bojanie

Ja jestem mamą dwójki dzieci i też nie polecam. Szkoła czepia się dosłownie o wszystko, tworzą problemy tam, gdzie ich nie ma.
Wieczny stres i bieganie do szkoły bez powodu.
Dla przykładu: kolega syna, który nosi okulary grubości denka od słoika, musiał przynieść zaświadczenie o okulisty o konieczności posadzenia go w pierwszej ławce.
Całkowity zakaz używania komórek na terenie szkoły. Nam nauczycielka wyjaśniła, że jak będzie nagła sytuacja, to dziecko ma powiadomić przed lekcjami i będzie mogło włączyć i odebrać komórkę. Chyba jednak trzeba być niepoważnym,żeby zakładać, że "nagłą sytuację" można zaplanować. Jak się coś planuje, to nie jest to nagła sytuacja.
Ogólnie beznadzieja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Wycięte drzewa na czarnej górze (18 odpowiedzi)

Czy wie ktoś z jakiego powodu w dniu wczorajszym na działce nr 8/50 wycięto wszystkie drzewa?...

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (8 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...