szkolenia

Witam, czy ktoś z was brał udział w bezpłatnych szkoleniach dla osób bezrobotnych finansowanych ze środków europejskich. Jak wyglądają takie szkolenia, traktują tam ludzi poważnie i są one profesjonalne i wartościowe czy to tylko strata czasu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja koleżanka w zeszłym roku korzystała z takiego szkolenia. Coś tam z niego wyniosła ale musiałam jej w paru rzeczach pomagać bo prowadzący nie wiedzieli :P Pewnie wszystko zależy od tego kto to prowadzi
Jak ja bym miała z własnej kieszeni za takie coś płacić to bym powiedziała że nie warto, ale wszystko zależy od poziomu i kursanta, i prowadzącego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja ci polecam http://tewp.org.pl/ Ja ukończyłam u nich niemiecki 180h, a teraz na zaj.komputerowe będę chodzić za free

Nie wiem o jaki kurs chodzi dokładnie. Moja znajoma chodziła na kurs kosmetyczny poza Trójmiastem finansowany z takich środków, trwał prawie miesiąc, zajęcia i praktyka codziennie. Dużo się nauczyła, ale szkołę też skończyła w tym kierunku.

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...