Re: szkolenie i praca w stoczni
nie biorą z ulicy. musisz mieć wyk jakieś mechaniczne, wiadomo, coś z tematem związane. np mechanik poj sam czy blacharz..
umowa lojalka, nie polecam, to ze masz ta umowe na 2 lata nie znaczy ze potem dostaniesz papier. bardzo czesto nie oddają a odpracować musisz bo zrobili Ci kurs.
lepiej wez kredyt i samemu zrob a pierwsza wyplata po 2.5 tys zarobisz i oddasz w 2 miesiace, nauczysz sie spawac i 8 tys za granica przy 180 godzinach zarobisz, mialem lojalke na polnocnej, jestem mechanikiem poj sam, mam 23 lata, nie dali mi papieru na koniec i nic nie mogelem zrobic bo umowa byla ze musze odpracowac kurs a nie ze bede potem wlasscicielem uprawnien,
z reszta po kursie najlepiej dnv lub prs miec z tym ze tam na podkladke sie spawa wiec musisz duzo potrafic, maly prad i posow, wolno w gore.
polskie stocznie to magno, mialem 3 tys a teraz mam 3x tyle i narobie sie moze 1/3 tego co w polsce i mam umowe o prace.
chcesz miec dobra kase 12/13 zl na godzine na poczatek i roboty stoczniowe? wyplacalni, zaliczki nawet codziennie. praca bez przestojow. bardzo ciekawa.
odezwij sie na dawidunia@wp.pl
1
1