sztuki walki

wie ktos czy w Gdansku istnieja jakies kluby oferujace wyszkolenie za niewielki koszt zawodnika w dziedzinie boksu lub thaiboxingu??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sztuki walki

Być może będę wiedziała. Zapytam i odpowiem.
Pozdrawiam - M.

Moi znajomi proponują byś zasięgnął informacji w : Okregowy Związek Bokserski, który ma swoją siedzibę we Wrzeszczu na al.Zwycięstwa - nr tel. znajdziesz w Książce Telef. - to boks, a o thaiboxing zapytaj :
shidokanpl@shidokan.pl lub Pomorskie Stowarzyszenie Sztuk Walki OLIMP ul.Burzyńskiego 10 tel. 76-282-76, a może też na A.W.F ???

Pozdrawiam - M.

Boks w Gdansku sie skonczyl. Shidokan to karate a nie Thaibox. Thaibox prowadzi w Gdyni Grzegorz Jakubowski, w tej chwili chyba jako jedyny w 3miescie (choc glowy bym nie dal).

jest thaibox na slowackiego w Gdansku. jak chcesz wiecej info to napisz do mnie na meila.

xUwQvw kjkspfsksqar

GKS Champion na Żabiance.

Niska cena idzie w parze niestety ze słabą jakością...
Dla mnie klub który ma niską cenę liczy na ilość a często tez za niską ceną kryje sie brak uprawnien. W tanich klubach na pewno nie masz co liczyc na wyjazd na zawody.

polecam corpus albo championa.

Czy Was poje*ało? Nie widzicie, że to zostało napisane w 2003 roku??!! Ku*wa co za młoty....

JAKIE TO MA ZNACZENIE?
myslisz ze dzisiaj nikt nie szuka takich klubow?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Akcesoria do jogi (8 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...

Kompanka do ćwiczeń (5 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...