szukam dentysty chirurga

Temat dostępny też na forum: Kobieta
najlepiej w okolicach łostowic, z przystępnymi cenami bo polecony mi przez mojego dentystę jest nie na moją kieszeń, jestem specjalnym przypadkiem, mam całkowicie zarośnięte kanały, a coś się tam dzieje i zab boli, a tradycyjne narzędzia u dentysty się gięły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam dentysty chirurga

-jasne lepiej zaoszczedzic... kowal wyrwie dlutem albo lomem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym ci poleciła gabinet stomatologiczny MEDICOLAND znajduje się on przy ul. Noskowskiego 17A (Suchanino) mają umowe z NFZ ja obecnie tam chodzę i jestem bardzo bardzo zadowolona są bardzo dobrzy specjaliści . Oczywiście jeżeli ktoś chce to moze za dodatkową opłatą np. dostać mocniejsze znieczulenie któe nie jest wcale drogie i wiele wiele innych. Ja też szukałam chirurga stomatologa i znalazłam świetnego specjalistę właśnie w tym gabinecie na wizyte czekasz około tygodnia.Naprawdę warto się skusić. Lekarze są tam naprawdę sympatyczni

Byłam w pazdzierniku.-Klinika Stom.ul.Fieldorfa17-polecamdr.Anna Stasiewicz -to Orunia Górna od Małomiejskiej obok Biedronki -do góry.Usunęła bardzo sprawnie ,bezbolesnie ,zdjęcia,-cena 100.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja polecam Adama Zedlera przyjmuje na chirurgi szczekowej Akademii Medycznej :)

wieldend orunia górna

Ja polecam Dentinn na Nowym Horyzoncie.Pani stomatolog sprowadziła mi chirurga i za usunięcie 2 zębów zapłaciłam 300zł,ale naprawdę warto.

Inne tematy z forum

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Oxygen Park (4 odpowiedzi)

Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części...

Osiedle Maćkowy Potok (16 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na wzniesieniu ulicy Wielkopolskiej (w pobliżu skrzyżowania z ulicą...