szukam dobrego prawnika od rozwodów

Witam, czy ktoś mógłby polecić jakiegoś dobrego, ale jednocześnie niedrogiego prawnika, który zajmuje się rozwodami i alimentami na dzieci?
Chodzi mi o rozwód z winy męża.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam dobrego prawnika od rozwodów

Polecam mecenasa Ostrowskiego tel.608-620-470. Mi pomógł i nie jest drogi.

Dorga igo skad jestes moj znajomy udZiela pierwszej porady darmowej a potem albo chcesz zeby cie reprezentowal albo nie. Daj jakis namiar na siebie moze napisz kilka slow o sobie

Hej, mieszkam w Gdańsku-Wrzeszczu, więc najlepiej, żeby była to osoba z Gdańska. Chodzi o całościowe prowadzenie sprawy, bo wiem, że sobie sama z tym nie poradzę........

Bardzo dziękuje za informację, zadzwonię i zapytam o szczegóły.

Droga igo moze napiszesz mi cos wiecej o sobie czemu z winy meza zdradzil cie? Ikr masz dzieci 1 2 3 4? Jakiej wysokosci chcialabys alimenty?

Gdybys mogla to napisz jakis kontakt do siebie a ja bym dala ci namiar na mecenasa ktory pomaga naprawde z dobrym skutkiem.....

On jest z Wrzeszcza ma swoja kancelarie na grunwaldzkiej

Nie chcę wdawać się w szczegóły, bo dużo znajomych wchodzi na to forum i mogliby skojarzyć moją sytuację....Wiem, ze mąż mnie zdradzał, ale nie bardzo mam dowody, dlatego liczę, że mecenas doradzi mi, jak to udowodnić w sądzie. Mam dwoje dzieci w wieku szkolnym, wiadomo, że chciałabym, jak najwyższe alimenty....

Zaloz sobie jakiegos maila ktorego nikt nie zna napisz nam go tutaj i ja odezwe sie do ciebie

Inne tematy z forum

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (73 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Hiszpańska mucha (30 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...