szukam dziewczyny

a może ty mnie szukasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam dziewczyny

co jest grane nie ma dziewczyn szukam atrakcyjnej dla oka i ucha taką na którą będę mógł patrzyć z tym błyskiem w oku i umiał jej słuchać jak będzie mówiła rzeczowo KTÓRA CHCE BYĆ MOJĄ MUZĄ ;)???

Strasznieś niecierpliwy. Rzuciłeś hasło i po 22 minutach spodziewasz się tabuna chętnych ?

Pewnie szuka jakąś naiwną, która poleci na jego ogłoszenie będzie bajerować taką dziewczyne a potem ją zostawi dla innej:)

a Wy śpicie z tym kompem chętne zawsze są może teraz robią sobie pazurki

Albo robienie pazurków jest bardzo czasochłonne albo chętnych brak.

Raczej żadna się nie skusiła - obstawiam taką opcje - kolega pewnie podłamany że brania nie ma ;) pare zdań jednak nie wystarczyło :D

P.S. no chyba że one przebudzą się na wiosnę ;)

ja wiem czy podłamany wczoraj wyrwałem fajną lachę i na dzisiaj jestem umówiony to nie jedyne moje źródło po prostu jak chcę się zbierać żniwa to trzeba zasiać ziarno może tutaj i za mało zdań ale lenia miałem jednak lepiej wyrywa sie w realu;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wyrwałeś fajną "lachę" - to gratulacje ;) obyś dużo żniw nie zbierał i ziarnem tak chętnie nie obdarował Panie bo może dużo Twoich kodów genetycznych będzie na małym obszrze ;)

Ja też lubię real szczególnie ten na kołobrzeskiej :D

Pozdrowionka ;)

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...