szukam garazu do wynajecia

Poszukuje garazu do wynajecia na dluzszy okres. Prosze o pozostawienie wiadomosci tekstowej: 724749363 lub informacji tutaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: szukam garazu do wynajecia

Zapomnialem dodac, ze najlepsza lokalizacja to: Storczykowa/Jasminowy Stok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszystko powynajmowane, nie ma już
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

... podbijam ... moze jednak ktos bedzie chcial wynajac ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za 500 moze by sie znalazl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a Pan wystepuje w roli agenta osoby, ktora ma ten garaz do wynajecia? Numer telefonu jest podany, jak ktos bedzie mial garaz i bedzie chcial go wynajac, to sie odezwie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Informje tylko ze musi byc slabo z garazami bo ja nie dawalem ogloszen o żadnym wynajmie a i tak do mnie przszli wynajac garaze. Mam dwa i oba wynajete. Znam jeszcze 1 czlowieka ktory ma nieuzywany garaz i juz tu nie mieszka. Garaz nie uzywany co prawda jako garaz ale trzyma w nim rozne rzeczy. Wg mnie niepotrzebne ale wiem tez ze za 200 zloty nie ma mu co glowy zawracac bo wiecej na paliwo wyda, zeby do karczemek dojechac i te rzeczy stad ewentualnie pozabierac. Nie odezwie sie do pani bo to starszy gosc, nie uzywa internetu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do tego Pana (co ma garaz nieuzywany) kontaktu nie mam - wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko umieszczac ogloszenie tutaj.
Potrzebuje przezimowac auto (plan minimum) - i zima nie musze wjezdzac i wyjezdzac codziennie. Wstawie teraz i wyjade na wiosne. Rzeczy w garazu zawsze mozna uporzadkowac ale to nie moj garaz i nie moj porzadek/balagan.

Juz rozmawialem z panem od garażu nie-używanego, garaż nie bedzie do wynajecia, bedzie na sprzedaż ale nie osobno tylko w komplecie mieszkaniem. I nie- tanio, wiec po temacie. Jest jeszcze taka opcja, że jak pani znajdzie garaż do kupienia to ja moge kupić i pani wynając jak pani sama nie chce sobie kupić.

Sprawdź http://www.dodarena.pl/zakup-blaszanego-garazu/ bardzo dobre oferty.

Re: szukam garazu do wynajecia

U mnie w bloku deweloper do tej pory wynajmuje miejsca w hali garażowej przy ulicy Jaśminowy Stok 65, 67. Jeżeli chodzi tylko o trzymanie samochodu to nie jest to zła opcja, natomiast rzeczy tam przechowywać się nie da. Firma nazywa się Budros.

Czy ktoś jeszcze szuka?
Będę miał garaż do wynajęcia od stycznia

Ja szukam.

Pytanie jaka cena bedzie jak wszedzie drozyzna a ludziom nie chce sie schylac po 500 złotych. Jak ja nie mialem kiedys swoich garaży i mialem samochod do przezimowania to wynajalem garaż w Morągu za 100 złoty. Może opłaca sie poszukac po jakis mniejszych miasteczkach w promieniu powiedzmy do 100 km jak to ma byc tylko zimowanie a nie codzienne uzytkowanie.

Moj numer jest na poczatku ogloszenia. Prosze zostawic wiadomosc

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (27 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...